Noutati

Trasabilitatea dispozitivelor medicale sterilizate pentru cabinetele stomatologice

Trasabilitatea dispozitivelor medicale sterilizate pentru cabinetele stomatologice

Total Technologies împreună cu iDava Solutions, lansează o ofertă specială pentru cabinetele stomatologice (valabilă până la data de 15 Aprilie 2023). Acest proiect de trasabilitate a dispozitivelor sterile în stomatologie susține automatizarea în domeniul sănătății dentare pentru a contribui la oferirea unor servicii medicale în deplină siguranță pentru pacienți.

Oferta aduce un discount de 20% (oferta valabila pana la data de 15 aprilie 2023) pentru cabinetele medicale care achiziționează echipamentele "DRH" (desinfectant ready housing) și folosesc softul iStoma, dezvoltat de către iDava Solutions. Acordarea voucher-ului se face in urma furnizarii codului de partener iStoma.

Obtine codul de partener iStoma aici: https://istoma.ro/Aleg-Ultimate

Vezi produsele participante la promoție aici: Echipamente trasabilitate in cabinetele stomatologice

Acestea sunt:

  • Un scanner de coduri de bare, Honeywell Voyager XP 1470
  • O imprimantă pentru etichete coduri de bare, Honeywell PC42T
  • Consumabile de cea mai bună calitate, care să reziste în mediul de lucru specific domeniului medical: ribon transfer termic TMX 1310 și etichete albe, 40X25 mm.
  • Softul iStoma.

În plus, la cerere se poate achiziționa și terminalul Honeywell EDA52 la un pret foarte atractiv. Terminalul este similar unui smartphone, însă are scanner de coduri de bare dedicat, ceea ce ajută inclusive la optimizarea procesului de inventariere a echipamentelor din cabinet oferind rapiditate în scanare  și acuratețea datelor.

Soluția ajută cabinetele stomatologice să respecte reglementarile stabilite de Ministerul Sănătății pentru alinierea la normele Uniunii Europene.

La fel cum a facut-o și pe perioada pandemiei, Total Technologies continuă să susțină comunitatea medicală din România prin proiecte de scanare, certificate verzi, soluția de distanțare socială sau cea de telemedicină.

Procesul de trasabilitatea nu trebuie să fie complicat. Cu ajutorul tehnologiilor potrivite implementarea măsurilor poate fi facută eficient și într-un timp foarte scurt. Total Technologies vă pune la dispoziție infrastructura necesară pentru instalarea echipamentelor cât și pentru trainingul angajaților. Pentru informații suplimentare nu ezitați să apelați la consultanții Total Technologies la telefon +40 372 317 714.

 Articol publicat de Daniela Popa