Noutati

Îți propunem soluții pentru provocările tale din prezent și din viitor

Îți propunem soluții pentru provocările tale din prezent și din viitor

Cu scaner-ul Orbit HF680 ai scanare rapidă, integrare simplificată, design modern și un preț excelent

Profitați de cea mai recentă promoție de scanare! Pentru o perioadă limitată de timp, pentru orice 3 dispozitive HF680 cumpărate, veți primi unul suplimentar GRATUIT!

Total Technologies® iți oferă Honeywell Orbit HF680, un scaner 2D hands-free, care este combinația perfectă de accesibilitate, performanță și stil.

Retailerii nu mai trebuie să-și compromită bugetele pentru a obține performanțe de scanare într-un design modern și este perfect pentru clienții care doresc să își actualizeze scanerele 1D Orbit 7120s la 2D.

Scanare mai rapidă
 
Cu senzorul său Megapixel și procesorul de 1 Ghz, scanarea rapidă a Orbit HF680 va accelera clienții prin linia de plată, fără teama de a încetini cu codurile de bare digitale sau deteriorate.
 
Simplificați integrarea scanerului
Economisiți timp configurând rapid Orbit HF680 cu utilitarul de configurare EZConfig de la Honeywell pentru a simplifica instalările cu drivere OPOS / JPOS și compatibilitatea cu diferite POS-uri.
 
Stil modern cu preț excelent
Orbit HF680 pune la dispoziția retailerilor un scaner care poate fi afișat cu mândrie la ghișeul de cumpărături asociat cu performanțe excepționale la un preț excepțional.

Design Modern • Performanță agresivă •  Experiența utilizatorului • Pret competitiv