Noutati

AROS - ASBIS Robotic Solutions (AROS)

AROS - ASBIS Robotic Solutions (AROS)

ASBIS a lansat o nouă divizie de robotică – ASBIS Robotic Solutions (AROS). Activitatea de bază a acestei divizii se bazează pe două segmente principale:

- distribuția de roboți colaborativi (coboți) de la branduri globale de top din sectorul de robotică

- platforme robotizate proprii

Divizia AROS este specializată în dezvoltarea și implementarea soluțiilor bazate pe coboți, roboți și platforme mobile robotizate autonome.  Scopul ei principal este de a oferi soluții inovatoare pentru a rezolva problemele economiei actuale și de a aborda diverse aspecte ale nevoilor companiilor din diferite domenii, precum producție, curățenie, servicii, securitate și logistică.

Serhei Kostevitch, CEO al Grupului ASBIS, a declarat: „Noi, cei de la ASBIS, ne propunem întotdeauna să oferim cele mai moderne soluții pentru a aborda în mod eficient nevoile multiple ale întreprinderilor pe diferite verticale. Companiile de dimensiuni medii sau mari au nevoie să-și automatizeze nu numai liniile de producție, ci și alte aspecte ale vieții de zi cu zi: de la curățenie, la securitatea site-urilor lor până la automatizările depozitelor la transport. Prin urmare, sunt încântat să vă anunț noul nostru copil - soluții robotice complexe ASBIS, cu accent pe robotizarea multifuncțională. Intrăm într-un sector foarte promițător, care nu mai este o piață de nișă și va valora câteva sute de miliarde de dolari în câțiva ani. Este un subiect foarte fascinant care se potrivește cu ADN-ul nostru inovator. Foarte curând vom putea să lansăm propria linie de coboți. Dezvoltarea lor este deja într-un stadiu foarte avansat.”

O componentă foarte importantă a diviziei AROS, pe care Total Technologies iși dorește să v-o aducă în atenție, este gama de roboți de curățenie.

AROS oferă o varietate de roboți specializați în serviciul de curățare. Indiferent de dimensiunea și complexitatea mediului de curățare, AROS poate  oferi soluții eficiente și fiabile. Găsiți aici platforma robotică care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră:

• Soluție de curățare autonomă pentru un centre medicale

• Soluție autonomă de curățare pentru companiile de servicii de instalații

• Soluție de curățare autonomă pentru mall-uri

• Soluție de curățare robotizată pentru întreținerea podelei hotelurilor

• Soluție robotică de întreținere a podelei pentru supermarketuri

• Soluție de curățare autonomă pentru spații comerciale

• Soluție de curățare autonomă pentru întreținerea podelei aeroporturilor

• Soluție autonomă mixtă de curățare a podelei pentru industria hotelieră

• Curățarea autonomă a podelei pentru producție

• Soluție de curățare a depozitelor autonome

• Soluție de curățare pentru birouri mici si mijlocii cu pardoseli mixte

• Soluție versatilă de curățare pentru birouri

• Soluție de curățare autonomă pentru retail

• Soluție de curățare a parcărilor autonome

Potrivit unui raport al ISSA, cea mai importantă asociație comercială pentru industria de curățare la nivel mondial, metodele tradiționale de curățare pot reprezenta până la 40% din costurile operaționale totale ale unei companii, asta însemnând că sunt extrem de costisitoare, consumatoare de timp și per total ineficiente. Tocmai de aceea, implementarea tehnologiei de curățare robotizată poate aduce multiple beneficii companiei dumneavoastră. Roboții de curățenie pot asigura o eficiență sporită prin automatizarea procesului de curățenie, reducând astfel costurile cu forța de muncă și consumul de resurse. Aceștia pot funcționa autonom, fiind capabili să lucreze în mod continuu și să finalizeze sarcinile de curățenie într-un timp relative scurt. De asemenea, roboții de curățenie sunt echipați cu tehnologii avansate, cum ar fi senzorii și algoritmi de navigație, care le permit să identifice și să evite obstacolele, să se adapteze la diferite medii și să asigure o curățenie consistentă și de calitate.

Pentru mai multe detalii despre soluțiile de curătenie AROS, apelați cu încredere la consulanții noștri, la telefon +40 372 317 714 sau pe adresa de e-mail info@bsys.totaltech.ro.

Articol publicat de Daniela Popa