Codul de bare este una dintre cele mai influente tehnologii ale secolului XX. Barele alb-negru simple găsite pe fiecare produs au contribuit la introducerea unui nivel de eficiență de urmărire neimaginată până acum. Codul de bare a devenit ADN-ul tuturor achizițiilor, de unde și importanța sa astăzi. Această importanță constă în faptul că permite controlul tuturor proceselor și localizarea imediată a tuturor tipurilor de produse.
Astăzi, majoritatea informațiilor pe care le gestionăm sunt computerizate. Atunci când cumpărați un produs sau îl vindeți, codul de bare este singura modalitate de a obține toate informațiile despre produs rapid și ușor. Multe companii nu ar putea funcționa fără umilul cod de bare. Aproape orice companie folosește coduri de bare, într-un fel sau altul.
Cititoarele de coduri de bare sunt un accesoriu esențial în toate aplicațiile de scanare și urmărire ale unei companii și vor afecta în cele din urmă succesul citirilor codurilor de bare. Cu alte cuvinte, înainte de a lua în considerare achiziționarea unui anumit model de cititor de coduri de bare, ar trebui să aveți în vedere utilizarea pe care urmează să o acordați. Noi vă oferim consultanță gratuită pentru a vă ajută să identificați și să alegeți scanerul de coduri de bare potrivit nevoilor dumneavostră.
Pe site-ul nostru si pe www.smartscan.ro găsiți cititoare pentru coduri de bare de la producători precum Honeywell și Zebra: 1D, 2D, wireless, industriale, cu fir,  bluetooth, scanere coduri de bare cu poziție fixă și mobilă.