Noutati

Evidei – Soluție de inventariere a mijloacelor fixe

Evidei – Soluție de inventariere a mijloacelor fixe

Indiferent de industria în care activați sau de dimensiunea afacerii, inventarierea mijloacelor fixe este vitală.

EVIDEI este o aplicație de inventariere care asigură un proces eficient de gestionare a activelor și numarare a stocurilor. Poate accelera de până la 2-3 ori procesul de inventariere, cu eliminarea semnificativă a greșelilor cauzate de factorul uman.

Soluția EVIDEI este potrivită atât pentru companiile mici și mijlocii cât și pentru cele mari. Poate funcționa ca o extensie a sistemului dumneavoastră informatic sau poate rula ca o soluție de sine stătătoare.

Soluția constă în aplicația desktop și aplicația mobil, ambele intuitive si ușor de utilizat.

Indiferent dacă este folosită pe un dispozitiv mobil, sau pe desktop, utilizatorii pot încărca în aplicație jurnalele de inventar existente pentru a scana articole cu coduri de bare atașate și pentru a identifica orice număr de activ fix - pot fi inventariate diverse tipuri de active fixe, de la scaune de birou, la laptopuri, unelte și multe altele.

Odată încărcate activele în aplicație, companiile pot vedea un istoric complet al numărului de inventar, starea lor, locația și clasificarea  – care urmează să fie actualizate de fiecare dată când articolele sunt scanate sau modificate în sistem. 

Aplicația mobilă de inventariere se licențiază per echipament mobil iar ca flux, după realizarea inventarului, codurile citite cu dispozitivul mobil pot fi exportate către sistemul dvs, în masura în care sunt necesare aceste informații și acolo.

Beneficiile folosirii soluției Evidei în cadrul companiei dumneavoastră:

  •  Eliminarea erorilor umane
  •  Amortizarea investiției într-un timp foarte scurt
  • Gestiune și inventar simplificate
  • Interfață user-friendly

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați chiar astăzi la: tel+40 372 317 714 sau pe adresa de email info@bsys.totaltech.ro .

Articol publicat de Daniela Popa