Noutati

CUM GESTIONEAZĂ RESTAURANTELE DE TIP DRIVE ‘’THRU/IN’’ DISTANȚAREA SOCIALĂ

CUM GESTIONEAZĂ RESTAURANTELE DE TIP DRIVE ‘’THRU/IN’’ DISTANȚAREA SOCIALĂ

Experții în domeniul restaurantelor care au și optiunea de drive, estimează că cifra de afaceri a acestora provine în proporție de 60-70% din acest tip de vănzare. Având în vedere situația actuală de sănătate, aceste tipuri de restaurant și-au mutat activitatea 100% în partea de DRIVE pentru a reduce la minimum interacțiunea angajaților cu clienții.

Activitatea de tip drive se desfășoară acum mult mai greu, cu timpi de așteptare mult mai mari, însă chiar dacă se dorește reducerea contactului cu clienții, acesta nu se face total, deoarece lucrătorii încă ating obiectele personale ale clienților, care conțin spre exemplu reduceri.

Total Technologies® are soluțiile perfecte pentru a reduce contactul cu obiectele personale ale clienților (telefoane, card-uri, cupoane), astfel vă pune la dispoziție echipamentele Honeywell de scanare de la distanță a codurilor de bare: Xenon XP 1952g/h și Vuquest 3320g.

Cititorul de coduri de bare rezistent la medii dure de lucru, Xenon XP 1952g/h scanează de la distanță cu precizie codurile de bare fiind ușor de utilizat de către lucrător.

Cititorul de coduri de bare Vuquest 3320g este un scanner fix care captează de la distanță cu ușurință codurile de bare de pe orice dispozitiv fără a fi nevoie să fie atins de lucrător sau client.