Noutati

Cum reduci timpul de execuție și erorile umane în depozitul tău?

Cum reduci timpul de execuție și erorile umane în depozitul tău?

 „Cum reduci timpul de execuție și erorile umane în depozitul tău?din 20 septembrie 2022, a fost  organizat de Total Technologies în colaborare cu partenerul tehnologic Honeywell, cu sprijinul ePantofi.ro și Quehenberger Logistics, alături de partenerul media, Arilog. Evenimentul a fost despre inovare, transformare digitală, oameni cu viziune și mai ales rezultate concrete:

  • 50 de participanți;
  • 5 companii partenere;
  • 2 demonstrații live;
  • 3 speakeri;
  • 3 ore de discuții interactive;

Pentru că, înainte de orice Total Tehnologies este o companie care oferă soluții, ziua a început cu demonstratii live pentru solutiile:

 Honeywell Voice

și Universal Robots.

Demonstrația  Honeywell Voice a fost un proces standard de picking de câteva linii și produse, pentru a se observa rapiditatea si ușurinta executării operațiunilor. Practic, utilizatorul primește comanda prin cască, o execută și confirmă verbal execuția. Totodată, în flux s-au inclus și câteva excepții care să arate versatilitatea și flexibilitatea tehnologiei de voce, de genul lipsă stoc sau picking greșit, astfel putem observa și cum intervine software-ul în reducerea acestor erori.

A doua parte a evenimentului a constat în paneluri de discuție susținute de cei mai buni specialiști în domeniu: 

Catalin Ivana - BDM & Coach, Total Technologies -  a relatat rezultatele implementării Soluției Honeywell Voice într-un spațiu de lucru al unei companii din Romania: 

                 - Creșterea productivitătii pe linie în comparatie cu pickingul pe hartie cu 33%;

                 - Creșterea productivitătii pe  linie în comparatie cu scanerele tradiționale cu  21%;

                 - Reducere erorilor cu 80%;

                 - Creșterea  eficienței în comparație cu pickingul pe hârtie cu 14%;

           

Miha Capuder - Solution Specialist Honeywell - a subliniat importanța factorului uman în performanța unei companii. A reamintit de iminenta schimbare de generații în fluxurile de muncă și impactul generatiei Z. Tehnologia de voce adresează toate aceste provocări ale operațiunilor logistice prin simplitatea utilizării și a timpului scurt de instruire. Implementată în peste 60 de țări și disponibilă în peste 40 de limbi, Honeywell Voice este promovată de aproape 300 de parteneri certificați peste tot în lume.

          .

Piotr Pydzik - Logistics Development Director, Modivo - a expus aportul inovației în sectorul de retail. Am aflat în premieră că Modivo lucrează la deschiderea unui nou concept store, cu totul revoluționar, unic în România. Va fi un magazin hybrid, în care și vânzările online se vor integra într-un magazin fizic. 

           

 

Pe fondul unei piețe din ce în ce mai competitive,  tehnologia este aliatul care ne ajută să rămânem  relevanți în continuare. 

Stați  alături de noi pentru a fi la curent cu ultimele inovații!

Articol publicat de Daniela Popa