Noutati

Total Technologies® susține distanțarea socială cu ajutorul soluției "Close to me"

Total Technologies<sup>®</sup> susține distanțarea socială cu ajutorul soluției
Total Technologies® vă propune soluțiile de distanțare socială, testate și functionale Close to me” și „Vita”, cu aplicabilitate vastă (potrivită pentru spitale, clinici, farmacii, instituții financiar-bancare, unități de învățământ public/privat, companii medii/corporate, retail, spații industriale de producție) cu durată de implementare redusă, acestea îmbunătățind viața oamenilor în contextul pandemiei actuale, COVID-19.
 
Dispozitivele portabile propuse, au fost dezvoltate pentru a răspunde noilor nevoi apărute odată cu răspândirea Coronavirusului. 
 
Close to me” – dispozitivul de „distanțare socială”
 
„Close to me” este dispozitivul care, purtat de două sau mai multe persoane prezente în aceeași cameră, monitorizează „distanțarea socială” pe baza unei distanțe variabile care poate fi setată conform directivelor și regulamentelor.
 
Nevoia de a introduce dispozitivul pe piață a fost rezultatul direct al cererii companiilor de a se adapta la directivele guvernamentale recente, având măsuri urgente pentru limitarea și gestionarea situației de urgență epidemică Covid-19.
 
Cum funcționează „Close to me”?
 
Bazat pe tehnologia de frecvență radio, „Close to me” creează o bulă radio neinvazivă, cu frecvență joasă, în jurul persoanei. Un sunet și o vibrație avertizează purtătorii atunci când distanța setată nu este respectată. Mai mult, prin adaptări simple, dispozitivul poate fi utilizat pentru controlul acceselor, detectarea prezențelor.
„Close to me” poate fi personalizat și achiziționat fie ca brățară de mână, fie ca breloc: este neinvaziv, conceput mai ales pentru a simplifica procedurile implicate în redeschiderea afacerilor și poate fi implementat ușor și rapid.
 
„Vita”- dispozitivul portabil de telemedicină
 
Dispozitivul portabil „Vita” a fost proiectat pentru a monitoriza în mod constant parametrii vitali la pacienții care pot fi tratați cu telemedicină, în toate cazurile în care se consideră indispensabil identificarea unei eventuale contaminari. Tehnologic, noua frontieră a telecomunicațiilor NB loT care simplifică comunicarea între obiecte a fost aplicată în proiectul „Vita”. O altă caracteristică importantă este eficiența îmbunătățită a bateriei, cu o durată de viață de peste două săptămâni. În plus, ceea ce îl face un instrument pe prima linie pentru sănătate sunt senzorii cu care bate pulsul inimii, saturația de oxigen - un parametru fundamental pentru Covid-19, temperatura pielii și electrocardiograma. Datorită acestor caracteristici, pe lângă telemedicină pentru pacienții de lungă durată, dispozitivul portabil poate fi utilizat și pentru a monitoriza remote.
Prin urmare, pe vremea Covid-19, dispozitivul este util în cazul pacienților eliberați din spital și supuși monitorizării la distanță.