Noutati

Optimize Your Workflow Performance

Optimize Your Workflow Performance

Optimizează performanțele fluxului de lucru prin soluții de voce

Depozitele echipate cu soluţii de voce reprezintă deja o realitate a pieței actuale, în care companiile au nevoie de viteză tot mai mare și precizie sporită a operațiunilor. Prezentarea soluțiilor Vocollect, Voice by Honeywell, a fost scopul principal al evenimentului ”Optimize Your Workflow Performance” organizat de Total Technologies® la finalul lunii iunie la Hotel Crowne Plaza București. La eveniment au participat parteneri din industria cărnii, transporturi și curierat, retail, pharma, industrii cu procese complexe și cu activități ample în depozite. Aceste companii se confruntă acum cu provocarea de a crește productivitatea tocmai pentru a face față competitivității crescute.

Vocollect Pick By Voice traduce sarcinile în comenzi vocale care direcţionează lucrătorul către o zonă dintr-un anumit sector, iar acesta confirmă locaţia pronunțând un număr de identificare în sistemul de recunoaştere vocală. Atunci când este necesar, în proces se poate activa chiar şi recunoaşterea vocală a numărului de serie inscripţionat pe produs. Sarcinile de selecţie, aprovizionare, depozitare sunt generate de sistemul central (WMS sau ERP) şi transmise wireless către terminalele mobile din dotarea lucrătorilor.

De la ultima versiune a soluției de voce – Vocollect, la trasabilitate în producție, soluții RFID sau field service, soluții de meter reading, managementul depozitelor prin WMS (warehouse management systems), reprezentanții Total Technologies® au prezentat practic, atât funcționalitățile soluțiilor, cât și studii de caz, prin care au demonstrat că orice sistem poate deveni simplu după o implementare de succes.

În cadrul evenimentului ”Optimize Your Workflow Performance” a fost alocat timp pentru demonstrația practică de funcționalitate a soluțiilor, tocmai pentru a înțelege simplitatea utilizării în depozit. Astfel, participanții au avut parte de discuții libere și conectarea la problematicile dezbătute de piață. Ca beneficiu, echipa Total Technologies® a oferit tuturor participanților posibilitatea unui “Distribution Center Walkthrough” gratuit, in urma caruia se va face o analiza si o evaluare a fluxurilor din depozit și propunerea optimizării de procese.

Datorită succesului de care s-a bucurat această ediție a evenimentului, anunțăm încă de pe acum o nouă ediție care va avea loc în trimestrul doi a anului 2019.