Noutati

Total Technologies a participat la conferința ESG – Positive Business

Total Technologies a participat la conferința ESG – Positive Business

Noi, la Total Technologies credem cu tărie în construirea un viitor mai bun, în care sustenabilitatea nu este doar un buzz word sau o tendință.

Tocmai de aceea, pe 6 octomrie 2023 ne-am alăturat promotorilor sustenabilitătii în România, prin participarea  la conferința “Positive Business” organizată de Business Mark.

Conferința a avut loc în cadrul hotelului "Radisson Blu", din Bucuresti, și a reunit sub același acoperiș reprezentanți din diferite industrii cum ar fi: banking, real estate, retail și tehnologie, care au dezbatut maniera în care sustenabilitatea  poate deveni un element central în strategiile companiilor din România.  

Catalin Ivana, Solutions Manager la Total Technologies, a fost unul dintre speakerii conferinței și a adus în prim-plan idei valoroase despre modalitățile în care tehnologia poate contribui la o lume mai sustenabilă. Discursul său a subliniat impactul pozitiv pe care tehnologia îl poate avea asupra sustenabilității; cum utilizarea acesteia poate deveni un avantaj competitiv pentru companii și mai ales despre cum folosind tehnologia în mod strategic, companiile își pot atinge mult mai ușor obiectivele de sustenabilitate.

 Enumerăm câteva dintre beneficiile sustenabile oferite de Total Technologiesmenționate de Cătălin :

• Minimizează cantitatea de deșeuri de hârtie, pixuri și toner de imprimare;

• Crește eficiența în consumul de energie electrică și gaz;

• Reduce consumul de combustibil;

• Reduce consumul de apă;

• Maximizează utilizarea eficientă a produselor chimice;

Conferința a oferit o platformă ideală pentru schimbul de idei și experiențe cu privire la rolul cheie al sustenabilității în afaceri. Iată câteva dintre principalele concluzii ale discuției:

  • Adopția sustenabilității în cadrul unei companii nu implică numai costuri ridicate, ci poate deschide și noi oportunități. Companiile care adoptă practici sustenabile pot beneficia de acces facil la finanțări oferite de către bănci, susținând astfel creșterea lor sustenabilă.
  • "Positive Business" începe în primul rând din interiorul companiilor, prin implicarea angajaților și promovarea valorilor sustenabile în cultura lor organizațională.
  • Credibilitatea unei companii este un activ valoros și trebuie construită treptat, în fiecare zi. Sustenabilitatea devine un factor cheie în câștigarea încrederii clienților și a partenerilor de afaceri.
  • Economia circulară devine inevitabilă, iar companiile trebuie să se adapteze pentru a face față acestei noi  paradigme economice. Cu cât ne implicăm mai devreme, cu atât vom contribui mai eficient la protejarea mediului înconjurător.

Total Technologies este hotărâtă să rămână un promotor al sustenabilității și să continue să implementeze pe piața din România soluții tehnologice inovatoare care să aducă beneficii atât pentru afaceri, cât și pentru societate în ansamblu. Pentru mai multe detalii despre soluțile noastre sustenabile, apelați cu încredere la consulanții noștri, la telefon +40 372 317 714 sau pe adresa de e-mail info@bsys.totaltech.ro.

 Articol publicat de Daniela Popa