Noutati

Total Technologies® a finalizat implementarea solutiei ce a condus la triplarea productivitatii si cresterea acuratetii in cadrul depozitelor FAN COURIER

Total Technologies<sup>®</sup> a finalizat implementarea solutiei ce a condus la triplarea productivitatii si cresterea acuratetii in cadrul depozitelor FAN COURIER

Solutia Honeywell Vocollect Voice, promovata si implementata cu succes de Total Technologies®, Platinum Partner Honeywell in Romania, este o solutie matura, prezenta deja in peste 60 de tari, in procesele din centrele de distributie, avand peste 1 000 000 de utilizatori la nivel global.

Implementarea solutiei Honeywell Vocollect Voice in cadrul depozitelor Fan Courier a avut un impact major in procesul de sortare manuala prin scaderea de 5 ori a erorilor, dar si prin triplarea productivitatii operatorilor (de la 300 de unitati pe ora la o medie de 900 de unitati pe ora).

Un alt beneficiu al implementarii solutiei Honeywell Vocollect Voice este reducerea timpul necesar pentru trainingul utilizatorilor, acesta avand o scadere semnificativa ajungand de la 3 zile la numai 2 ore.

Simplitatea utilizarii solutiei Pick by Voice  reprezinta o alternativa pentru problema lipsei de personal calificat cu care se confrunta mediul de business din Romania. Reusita proiectului este un succes comun, in spatele caruia, pe parcursul a trei luni, a stat o echipa de profesionisti ce au colaborat exemplar.

Parteneriatul Fan Courier – Total Technologies® a inceput in urma cu 10 ani si a continuat dprin increderea acordata solutiilor propuse de catre integrator ca fiind cea optima pentru eficientizarea activitatilor din depozit. Beneficiarul a avut incredere in capacitatea Total Technologies® de a aduce beneficii operationale prin integrarea unei solutii pe care o intalnim in procesele clasice de picking, replenishment, put away si cycle counting. Acest lucru dovedeste versatilitatea si scalabilitatea acestei solutii pentru procese noi.

 

Puterea exemplului face cât o mie de prezentări teoretice:

 

Total Technologies®, principalul partener Honeywell in Romania, este o companie IT cu o experientă de peste 25 de ani, specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, RFID si Pick by Voice in aplicatii de colectare si prelucrare automata a datelor, solutii mobile si fixe de printare.

Serviciile post-vanzare oferite sunt unice in Romania, Total Technologies® fiind singurul Service Autorizat Honeywell in Romania. Acest statut permite remedierea problemelor tehnice ale echipamentelor la nivel local, atat in perioada de garantie cat si in perioada post-garantie.

Echipa Departamentului de Service se compune din  tehnicieni calificati, certificati si cu experienta in domeniu. Suplimentar, Total Technologies® ofera  servicii profesionale cum ar fi: evaluari site, analize de procese, analize ROI si TCO pentru solutiile propuse, proiecte pilot si POC pentru testarea solutiior si echipamentelor oferite, servicii de suport, contracte de se service si mentenanta precum si interventii la cerere.

Pentru informatii referitoare la beneficiile utilizarii solutiilor bazate pe voce sau pentru detalii despre alte solutii puteti contacta Total Technologies®.