Noutati

SOTI - O singură platformă, șase soluții

SOTI - O singură platformă, șase soluții

 Astăzi mobilitatea este esențială pentru orice companie. Mai mulți angajați, aflați în locații diferite efectuează mai multe sarcini din mai multe aplicații, pe mai multe sisteme de operare și tipuri de dispozitive în același timp. Creșterea rapidă a numărului de angajați și a dispozitivelor conectate generează constant noi provocări pentru companiile dumneavoastră.

  • Cum construiți rapid și eficient aplicații esențiale?
  • Cum implementați, gestionați și securizați dispozitivele?
  • Cum oferiți asistență la distanță?
  • Cum obțineți vizibilitate asupra operațiunilor dvs. mobile? Răspunsurile la toate aceste întrebări le găsiți cu SOTI - One platform.

SOTI One Platform este o suită integrată de soluții care reduce costurile, complexitatea și timpul de nefuncționare a tehnologiei mobile critice pentru afaceri. Vă ajută să creați aplicații mai rapid, să gestionați și să monitorizați toate dispozitivele dvs. mobile și punctele finale IOT, să oferiți oricând asistență de la distanță oricărui dispozitiv și oferă informații utile despre forța de muncă și activele dvs. mobile.

SOTI One Platform este alcătuită din șase soluții integrate:

1. Soti MobiControl este o soluție premiată de Enterprise Mobility Management care simplifică securitatea și gestionarea tuturor punctelor finale conectate.

2. Soti xSight este un instrument de diagnosticare de inteligență artificială care oferă instrumentele de analiză, suport și management de care aveți nevoie pentru a rezolva mai rapid problemele, pentru a vă proteja împotriva eventualelor inconveniente ce ar putea apărea și pentru a îmbunătăți performanța pe Roi a afacerii dvs. - strategia mobilă critică.

3. SotiConnect este o soluție IOT care permite gestionarea dispozitivelor IOT, atât  moderne, cât și vechi, oferind companiilor un control mai mare asupra portofoliului lor IOT în creștere.

4. Soti Identity permite accesul securizat la suita de soluții SOTI One Platform. Oferă gestionarea centralizată a accesului utilizatorilor și alinierea unică a acceselor.

5. Soti Snap este o soluție de dezvoltare a aplicațiilor mobile fără cod încrucișat. Creați aplicații în câteva minute pur și simplu trăgând și plasând funcții într-o pânză mobilă.

 6. Soti Central este o comunitate online pentru partenerii și clienții Soti, care le permite să se conecteze, să comunice și să colaboreze în jurul SOTI One Solutions.

Accesează acum oferta de migrare de la o soluție MDM competitoare la SOTI!

 În cazul în care folosiți în prezent o altă soluție MDM, pentru prima achiziție SOTI putem veni cu o ofertă competitivă, și anume, pentru 2 ani platiți veți primi 1 an gratuit.

Această ofertă este valabilă exclusiv pentru deal-uri ce depașesc 10K euro și se aprobă în baza unui screenshot care să dovedească existența unei alte soluții MDM și care să respecte urmatoarele condiții:

  • Să putem vedea care este solutia MDM folosită;
  • Să putem vedea numărul de licențe;
  • Să putem vedea numele clientului;

*Nu se solicită date cu caracter personal/sensibil, acestea vor fi blurate.

Menținerea pasului cu evoluția rapidă a operațiunilor aplicațiilor mobile este esențială pentru succesul afacerii dvs. dar în același timp pune presiune pe resursele și bugetul companiei. Lăsați platforma Soti One să o facă mai simplă, mai inteligentă și mai fiabilă, oferindu-vă mai mult timp să vă concentrați pe ceea ce contează cel mai mult, și anume creșterea afacerii dumneavoastră. Pentru mai multe detalii despre Soti One Platform, nu ezitați să apelați la consultanții noștri, care vă stau întotdeauna la dispoziție, tel +40 372 317 714.

Articol publicat de Daniela Popa