Noutati

NCR self-checkout

NCR self-checkout

NCR este o platformă end-to-end de self-checkout prin intermediul căreia vă puteți simplifica operațiunile de check out din magazin, timp în care vă puteți derula afacerea mai eficient.

Soluția completă NCR este formată din:

- SELF-CHECKOUT SOFTWARE, care oferă:

  • Checkout mai rapid
  • Nivel înalt de securitate
  • Accelerarea procesului de vânzare
  • Experiență de cumparare mult îmbunătățită pentru clienți
  • Acces la informații în timp real

- NCR SELF-CHECKOUT HARDWARE – conceput pentru satisfacția clienților

60% dintre cumpărători sunt nemultumiți și totodată descurajați de cozile lungi de la casele de marcat. Aparatele de self-checkout dotate cu funcții complexe, vă permit să oferiți experiențe de cumpărare la superlativ clienților dumneavoastră. Modulul video integrat permite identificarea corecta si eficienta a produselor pentru a diminua efortul cumparatorului. Actualizarea de stocuri în timp real face ca tranzacțiile să se desfășoare mai rapid și cu mai puține intervenții. Iar capacitățile avansate de gestionare a numerarului îmbunătățesc securitatea și eficiența operațiunilor cu numerar.

Chiar dacă numărul tranzacțiilor cu cardul este în creștere, totuși există încă mulți clienți care plătesc cu numerar. Tocmai de aceea NCR oferă și un modul de numerar.

NCR are multiple opțiuni de hardware, flexibile, care pot fi ajustate nevoilor magazinelor dumneavoastră.

  • NCR FastLane SelfServ™ Checkout R6C – Ultima generație de aparate de self-checkout oferă retailerilor un  management extins al numerarului, adaptabilitate completă, capabilități îmbunătățite de securitate și de detectare a fraudei.
  • NCR FastLane SelfServ™ Checkout R6L Plus - Combină capacitățile dovedite de gestionare a numerarului cu o interfață cu ecran tactil receptivă, ușor de utilizat pentru cumpărători
  • NCR FastLane SelfServ™ Checkout R6LN Plus – Plata se poate face numai cu card. Acest aparat combină cele mai recente inovații în tehnologie și securitate pentru a crea o experiență de plată excepțională.
  • NCR SelfServTM 90 - O soluție elegantă și compactă de self-checkout care oferă cumpărătorilor dumneavoastră viteză, confort și simplitatea.
  • NCR FastLane SelfServ™ Checkout R6 Cash Tender Module - Reduceți gestionarea numerarului și ajutați la minimizarea pierderilor.

Cei mai mari retaileri din lume folosesc aparate de self-checkout în magazinele lor. Pentru mai multe detalii despre aparatele de self-checkout și dacă doriți să aflați cum vă puteți crește afacerea cu ajutorul lor, apelați cu încredere la consulanții noștri, la telefon +40 372 317 714 sau pe adresa de e-mail info@bsys.totaltech.ro.

Articol publicat de Daniela Popa