Noutati

Honeywell PX940 – Imprimanta error-free

Honeywell PX940 – Imprimanta error-free

Din linia imprimantelor industriale furnizate de Honeywell face parte și Honeywell PX940 – prima imprimantă error-free.

Seria PX940 aduce capabilități de imprimare cu precizie (precision printing), calibrare fără pierderi precum și posibilitatea de verificare a conținutului etichetelor printate din punct de vedere calitativ (se referă exclusiv la codurile de bare), bazat pe standardul ISO. Acest nou model reduce la 0 situațiile în care ar putea exista efecte negative cauzate de calitatea etichetelor printate, situații generatoare de costuri nedorite pentru oricare business.

Caracteristici ale imprimantei PX 940:

  • Imprimare precisă de până la +/-0,2 mm,  practic elimină etichetele cu codurile de bare de proastă calitate, imposibil de citit.
  • Tehnologia integrată de verificare a etichetei verifică și asigură acuratețea codurilor de bare de fiecare dată și vă informează instantaneu cu privire la starea de promovare/eșec și calificarea ANSI.
  • Este foarte ușor de utilizat și de întreținut, fiind prevăzută cu o interfață cu ecran tactil multilingv color și un design cu încărcare laterală rapidă.
  • Capacitatea de imprimare inteligentă permite utilizatorilor să configureze și să imprime fără a fi nevoie de un computer gazdă.
  • Software-ul Operational Intelligence oferă analize predictive și date privind starea imprimantei pentru a ajuta managerii să-și supravegheze întregul parc de imprimante și să prevină în mod proactiv problemele, asigurând un timp de funcționare maxim.

Cu familia de imprimante industriale PX940 puteți preveni amenzile percepute pentru nerespectarea standardelor de reglementare și expedierile returnate din cauza codurilor de bare care nu pot fi citite. 

Seria PX940 imprimă coduri de bare fără defecte și 100% precise de fiecare dată. Verificatorul complet integrat permite configurarea rapidă chiar și atunci când imprimați și verificați diferite etichete. Cu notele de promovare/refuzat și ANSI de la 1 la 4, etichetele proaste care nu îndeplinesc un prag stabilit sunt anulate și imediat o etichetă nouă este retipărită.

Asistăm la o tendința a pieței de imprimante care se indreaptă  către miniaturizare, iar această tendință necesită imprimarea pe etichete din ce în ce mai mici. PX940 va imprima cu precizie, inclusiv pe  pe etichete mici, margine la margine, cu toleranță redusă la erori.

Timpul rapid de etichetare și vitezele de imprimare de până la 350 mm/s face ca imprimanta PX940 să se  poată adapta la nevoile de schimbare constantă ale afacerilor cu operațiuni dinamice.

Imprimantele PX940 sunt potrivite pentru transport și logistică, produse farmaceutice și asistență medicală, centre de transport și distribuție, producție industrială, furnizori de piese auto și aplicații care sunt reglementate și necesită imprimare de înaltă precizie și fără erori.

Imprimanta PX940 este disponibilă în două versiuni: una cu verificator integrat și o opțiune fără verificator integrat. Ambele versiuni sunt disponibile cu funcții standard, cum ar fi Bluetooth și capacitatea de imprimare inteligentă, în care utilizatorii pot configura și ajusta setările fără a fi nevoie de un computer gazdă.

Articol publicat de Daniela Popa