Soluția conveyor scanner load

 Este o soluție integrată Hardware și Software care asigură ca fiecare palet încărcat pe transportoare are codul de bare scanat și validat de WMS. Odată ce răspunsul este primit de la WMS, transportorul are comanda să încarce efectiv paletul.

Caracteristici și Beneficii:

  • Enterprise class: Sistemul este testat și are o scalabilitate și o fiabilitate ridicate.
  • Integrare: Integrarea WMS se face prin diferite servicii web: SOAP, REST, POST. Alte integrări pot fi implementate pe bază de proiect. Integrarea transportorului se poate face prin interfețe seriale sau relee electrice, în funcție de capacitățile benzii transportoare.
  • Managementul aplicației: Soluția dispune de propria sa interfață web de management. Interfața este proiectată astfel încât să fie ușor de utilizat. Această soluție permite reconfigurarea rapidă a parametrilor de scanare și sincronizare și, de asemenea, dispune de: o capacitate ingenioasă de memorare și integrare a noilor puncte de încărcare, monitoare în timp real pentru toate sau fiecare punct de încărcare, dar și logare și raportare convenabile.
  • Scanere: Soluția poate funcționa fie cu scanere conectate direct prin USB, folosind emularea tastaturii, fie cu scanere dedicate pe rețea. Integrarea noilor modele de scanere pe rețea poate fi implementată pe bază de proiect. În acest moment, soluția poate fi integrată cu orice model de scanner USB de la Honeywell și orice scanner din seria Keyence SR la rețea.


SOLICITA OFERTA
Soluția conveyor scanner load