Noutati

Honeywell aduce soluția Honeywell Voice și pe Android

Honeywell aduce soluția Honeywell Voice și pe Android

Pe măsură ce așteptările clienților cu privire la livrare continuă să crească, onorarea comenzilor devine din ce în ce mai solicitantă, iar centrele de distribuție sunt supuse unei presiuni mai mari decât oricând pentru a pregăti comenzile mai rapid. Este esențial ca centrele de distributie să investească în tehnologie, care va îmbunătăți eficiența și productivitatea în depozit, pentru a ține pasul cu cerințele tot mai mari cu care se confruntă în prezent industria de logistică.

De mai bine de 20 de ani, Honeywell ajută centrele de distribuție din întreaga lume să obțină creșteri semnificative în productivitate și acuratețe, prin intermediul soluției  bazate pe tehnologia de voce, Honeywell Voice.

Honeywell a introdus acum pe piața din Europa și Soluția de Voce compatibilă cu cel mai popular sistem de operare mobil actual, Android.

Software-ul recent introdus de Honeywell, Guided Work Solutions, compatibil cu Android, asociat cu dispozitive ce ruleaza acest sistem de operare, ajută companiile din sectorul de logistică să-și îmbunătățească eficiența cu ajutorul funcțiilor hands-free și eyes-free.

Software-ul Guided Work Solutions rulează pe o gamă largă de dispozitive, în special pe computerele mobile Honeywell, dar poate fi utilizat și pe alte dispozitive mobile Android. Platforma Android oferă suport pentru mai multe interfețe, inclusiv voce, scanare și tastatură. Dispozitivele Android îmbunătățesc experiența utilizatorului și oferă aplicații software diferențiate.

Ușor de configurat și implementat rapid pe Honeywell Voice, Guided Work Solutions ghidează operatorii printr-o varietate de sarcini din depozit, de la picking la receptie, reaprovizionare, depozitare și sortare. Companiile pot obține numeroase beneficii, rezultatele arătând câștiguri de productivitate cu până la 35%, reduceri de 50% a erorilor și cu 20% mai puține incidente de siguranță – toate în același timp reducând timpul de instruire al angajaților la jumătate.

În acest caz soluția Honeywell Voice este compusă din

  • Software-ul Giuded Work Solution;  
  • Terminalul mobil pe care rulează aplicația de Voce;
  • Casca Bluetooth;

Total Technologies vă ține întotdeuna la curent cu ultimele noutăți în materie de tehnologie.  Contactați-ne astăzi,  sunați la tel +40 372 317 714 pentru a afla cum soluțiile noastre vă pot duce afacerea la nivelul următor.

Articol publicat de Daniela Popa