Noutati

Total Technologies® a participat la întâlnirea anuală a partenerilor Vocollect din Europa

Total Technologies<sup>®</sup> a participat la întâlnirea anuală a partenerilor Vocollect din Europa

Total Technologies® a participat la întâlnirea anuală a partenerilor Vocollect din Europa

 

Întâlnirea anuală a partenerilor Vocollect by Honeywell a avut loc în perioada 16-17 octombrie 2019 în frumoasa capitală a Cehiei, Praga, şi a reunit peste 100 de reprezentaţi ai partenerilor autorizaţi Vocollect din Europa. Vocollect este soluţia de voce oferită de Honeywell pentru optimizarea şi mărirea performanţelor în procesele de picking, aprovizionare, întreţinere şi reparaţii de echipamente. Implementarea acestei soluţii aduce companiilor o creştere a productivităţii cu până la 35% şi o acurateţe de 99,99% în derularea proceselor specifice. Totodată, utilizatorii lucrează într-un mediu mai sigur: îşi pot folosi ambele mâini fără restricţii, iar acest lucru se traduce prin angajaţi mai fericiţi şi, implicit, o retenţie de personal ridicată.

Agenda întâlnirii anuale a partenerilor Vocollect din Europa a cuprins prezentări ale echipelor de dezvoltare, marketing şi vânzări Honeywell. Alături de parteneri din întreaga Europă, echipa Total Technologies® s-a familiarizat de-a lungul celor două zile ale evenimentului cu cele mai noi şi relevante exemple de implementare a soluţiei de voce Vocollect, aplicabile în industrii variate şi cu răspândire globală.

Un alt moment important al întâlnirii l-a constituit prezentarea celui mai nou echipament Vocollect: casca audio SRX3. La dezvoltarea acestei versiuni s-a ţinut cont de toate cerinţele operatorilor (sunt peste 1 milion de utilizatori ai acestei soluţii de voce în întreaga lume), pentru a face din SRX3 cel mai avansat tehnologic echipament de acest tip.

Folosind o bază de date vastă şi în continuă creştere (41 de limbi disponibile în acest moment) Vocollect by Honeywell este prima alegere pentru companiile care doresc mărirea productivităţii şi acurateţii în depozite, centre de distribuţie sau în industriile de întreţinere şi reparaţii de echipamente.

Pentru mai multe detalii privind tehnologia “Pick-by-voice”, reprezentanţii Total Technologies® – partener Platinum Honeywell – vă stau cu plăcere la dispoziţie.