Noutati

Soluții digitale inovative pentru susținerea afacerilor în centrele logistice, companiile de curierat și e-commerce

Soluții digitale inovative pentru susținerea afacerilor în centrele logistice, companiile de curierat și e-commerce

Importanța digitalizării proceselor de business a fost un subiect de top în agenda anului 2019. Turbulențele în mediul economic generate de actuala conjunctură COVID-19 ne arată o dată în plus cât de mult ne pot fi de ajutor soluțiile de automatizare și digitalizare.

În această perioadă se scrie istorie, o istorie care pentru companii poate înseamna prăbușirea afacerii sau reinventarea ei. În anumite domenii, activitățile au devenit mult mai intense: centrele logistice, magazinele cu bunuri de larg consum alimentar, firmele de curierat și zona de e-commerce. Totul este dublat de necesitarea reducerii interacțiunilor umane.

Total Technologies® oferă o serie de soluții digitale ce pot răspunde cu succes actualelor provocări.

Automatizarea sarcinilor din depozite prin Comenzi Vocale

Tehnologia ‘’Honeywell Voice’’ se bazează pe tehnologia pick by voice, care în traducere literală înseamnă alegerea mărfurilor (picking) folosind comenzi vocale. În acest fel, activitățile în depozite sau centre logistice se derulează mult mai rapid și mai exact. Soluția contribuie la creşterea afacerii accelerând operaţiunile de picking, aprovizionare, depozitare şi inventariere, generând o rata a acurateții transmiterii datelor de 99,98%

Soluția Honeywell Voice, promovată si implementată cu succes de Total Technologies®, Platinum Partner Honeywell în Romania, este o soluție matură, prezentă deja în peste 60 de țări, în procesele din centrele de distribuție, având peste 1 000 000 de utilizatori la nivel global.

Implementarea soluției în cadrul depozitelor Fan Courier a avut un impact major în procesul de sortare manuală prin scăderea numărului de erori de 5 ori, dar și prin triplarea productivității operatorilor (de la 300 de unități pe oră la o medie de 900 de unități pe oră).

Utilizarea Roboților Autonomi Mobili

Roboții Autonomi Mobili Fetch se deplasează cu ușurință în depozitul tău, reduc dependența de stivuitoare, traficul și incidentele.

Spre exemplu, Fetch HMIShelf  transportă autonom diferite tipuri de bunuri, cutii, pachete, în siguranță în jurul oamenilor, stivuitoarelor și altor tipuri de echipamente de manipulare a materialelor, evitând obstacolele dinamice. Acesta este ușor de operat,  putând fi optimizat, complet configurat și personalizat.

Domeniul de utilizare al roboților automoni este variat, aceștia putând fi folosiți cu succes și în spitale, când interacțiunea între oameni e necesar a fi restransă sau pentru degrevarea personalului medical. Ca exemplu, 25 de roboți au fost folosiți la Centrul Medical UCSF din San Francisco pentru a oferi pacienților prânzul, medicamentele sau pentru a efectua alte activități care erau anterior responsabilitatea oamenilor.

Digitalizarea serviciilor de Livrare sau Curierat - Track & Trace

Aplicația Track & Trace este absolut necesară companiilor de curierat sau celor care doresc să-și organizeze procesul de livrare pe cont propriu. Aplicația monitorizează pachetele livrate și furnizează clientului toate detaliile necesare lui, legate de aceasta.

Fiecărui transport îi este atribuit un AWB (CRM). Aplicația ușurează operațiunile și oferă clienților posibilitatea de a urmări starea expediției printr-o interfață web. Aplicația oferă și transmiterea instant a confirmării de livrare.

Furnizarea de imprimante mobile, tabletele sau terminalele mobile de la furnizori consacrați, fac din compania Total Technologies® un partener ce oferă servicii integrate.

Publicat: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/solutii-digitale-inovative-pentru-sustinerea-afacerilor-in-centrele-logistice-companiile-de-curierat-si-e-commerce

Total Technologies® este o companie cu peste 27 de ani de experiență pe piața IT, numită de mulți experți ''o companie a viitorului'', specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, Voce, RFID și Roboți Autonomi Mobili (AMR), ce oferă clienților soluții digitale complete de colectare și prelucrare automată a datelor prin aplicații integrate în industrii precum: Retail, Curierat, Logistică, , Distribuție, Automotive, Sănătate sau Administrație publică.