Inventarierea mijloacelor fixe - Evidei

Elimină semnificativ erorile umane cu soluția de inventariere EVIDEI

Evidei este o soluție rapidă de inventariere, scalabilă, precisă, rentabilă și ușor de utilizat. Soluția EVIDEI este potrivită atât pentru companiile mici și mijlocii, cât și pentru marile companii.

Soluția EVIDEI poate funcționa ca o extensie a sistemuluide informații existent sau ca o soluție autonomă. Sunt disponibile:

  •  Aplicație desktop
  •  Aplicație pentru terminalele mobile

Aplicația desktop – este concepută pentru echipamanetele ce rulează cu sistemul de operare Windows.

Puteți introduce și edita active/ obiecte, puteți urmări diverse informații despre starea, clasificarea sau locația obiectelor, istoricul și toate modificările, împrumutarea obiectelor/ bunurilor dvs. către terțe părți sau dovezi ale obiectelor împrumutate de la terțe părți.

Este disponibilă și monitorizarea accesoriilor, a furnizorilor și a numerelor de serie, împreună cu imagini, note și atașamente.

Aplicația pentru terminale mobile – este concepută pentru dispozitivele mobile care rulează cu sistemul de operare Android.

În comparație cu aplicația desktop, sarcina principală a aplicației mobile este efectuarea inventarului oriunde în teren.

Soluția este foarte bine utilizată cu tehnologia codurilor de bare și, de asemenea, în tehnologia RFID.

Permite căutarea prin active, rapid și fără erori de factor uman. Fiecare obiect este marcat de o etichetă cu cod de bare unic, număr de inventar și numele acestuia.SOLICITA OFERTA
Inventarierea mijloacelor fixe - Evidei
echipamente
viitorul afacerii tale