Noutati

Bar Tender - Managementul etichetelor

Bar Tender - Managementul etichetelor

BarTender este una dintre cele mai cunoscute și mai des utilizate aplicații software de design și imprimare, pentru etichete, coduri de bare, carduri și etichete RFID. Cu Bar Tender puteți automatiza crearea etichetelor, a codurilor de bare și multe altele.

Companii din întreaga lume folosesc BarTender pentru a-și îmbunătăți siguranța, securitatea, eficiența și conformitatea în ceea ce privește etichetele. BarTender aduce toate aceste avantaje prin intermediul unui design simplu dar relevant, prin imprimare rapidă și precisă, control și securitate sporită, integrare ușoară cu sistemele de afaceri și bineînteles  suport tehnic.

BarTender este disponibil în 4 variante de licențiere care cresc proporțional cu nevoile companiei dumneavoastră. Cele patru variante de licențiere ale BarTender oferă o gamă largă de soluții de imprimare și marcare, de la medii mici, de sine stătătoare, la infrastructuri mari, automatizate, care sunt integrate cu aplicații sofisticate cum ar fi ERP, WMS sau SAP.

  • Starter Edition - ideală pentru întreprinderile mici și departamentele care trebuie să genereze rapid etichete cu date variabile dinamice.
  • Professional Edition - include toate caracteristicile Starter Edition, plus imprimare securizată pe internet, formulare de introducere a datelor și codare RFID.
  • Automation Edition - este ideală pentru companiile care doresc să automatizeze etichetarea pentru a-și crește viteza și acuratețea. Este prevăzută cu instrumente care ajută la gestionarea și integrarea etichetelor și a documentelor cu sistemele de afaceri.
  • Enterprise Edition - include toate caracteristicile Automation Edition, cu tipărire cuprinzătoare la nivel de întreprindere, management centralizat, orchestrare a fluxului de lucru, control al reviziilor, auditare, imprimare web și mobilă și securitate suplimentară.

Cu aplicația BarTender companiile se pot updata cu ușurință pentru a satisface cerințele unei piețe în continuă schimbare, fără a fi nevoie să achiziționeze un software nou. Software-ul poate fi folosit pentru a proiecta și imprima etichete, carduri, bilete și multe altele. Are instrumente de design prietenoase și șabloane inteligente (Intelligent Templates) care acceptă scenarii complexe de imprimare.

BarTender poate fi implementat în industrii precum :

  • Logistică;
  • Farma;
  • Aparatură medicală;
  • Retail;
  • Producție;
  • FMCG;

Total Tehnologies aduce pe piată soluții de ultimă generație pentru nevoile unice ale afacerii dumneavoastră. Dacă doriți detalii suplimentare, apelați cu încredere la consulanții noștri, la telefon +40 372 317 714 sau pe adresa de e-mail info@bsys.totaltech.ro