Noutati

Alege să-ți crești business-ul prin metode eficiente! Scanarea codurilor de bare este drumul către productivitate

Alege să-ți crești business-ul prin metode eficiente! Scanarea codurilor de bare este drumul către productivitate

De la primul cititor de coduri de bare, derivat dintr-un sistem de sunet de film, până la laptopurile de astăzi, cititoarele de coduri de bare au evoluat semnificativ de-a lungul timpului. Primele coduri de bare au fost dezvoltate pentru a gestiona stocurile din industria alimentară.

Diversitatea domeniilor în care se folosesc coduri de bare a cunoscut o creștere importantă în ultimii ani. În consecință, gama echipamentelor de coduri de bare disponibilă înregistrat la rândul ei o dezvoltare spectaculoasă împreună cu gama de soluții informatice bazate pe coduri de bare. Total Technologies vă pune la dispoziție experiența dobândită în acest domeniu pentru a identifica și rezolva într-un mod optim cerințele impuse de proiectele dumneavoastră, și a vă prezenta varietatea de solutii din portofoliu, specific sectorului în care activați.

Fiecare companie poate identifica diferite utilizări ale tehnologiei de coduri de bare în funcție de domeniul de activitate, iar pentru că fiecare este unică, consultarea experților ar trebui să fie primul pas în discutarea îmbunătățirilor posibile.

Beneficiile codurilor de bare sunt numeroase, însă se pot enumera câteva categorii principale:

  • Productivitatea
  • Acuratețea datelor
  • Trasabilitatea
  • Timpul redus de desfășurare a activității

Folosirea tehnologiei codurilor de bare în unitățile de producție, depozite, distribuție sau retail este esențială.

Un aspect extrem de important în implementarea codurilor de bare, este alegerea corectă a echipamentelor și a companiei care te susține în realizarea proiectului și nu numai, deoarce suportul în urma implementării este esențial, iar pentru asta specialiștii Total Technologies, consideră un “must” atât suportul pre-vanzare, cat și post-vanzare.

Spre exemplu, într-un depozit, este fundamentală implementarea codurilor de bare, fiind o etapă a automatizării acestuia, iar posibilitatea de apariție a erorilor fiind redusă semnificativ. Cu ajutorul codurilor de bare se pot codifica diferite tipuri de informații compuse din cifre sau litere, cum ar fi: țara de origine, nume produs, numărul lotului, numele producătorului sau data de expirare.

Avantajele utilizării codurilor de bare sunt multiple, exemplificând aici faptul că vizibilitatea fluxului de date este în timp real, acuratețea datelor crește și un alt aspect important, timpul de operare scăzut.

Codurile de bare pot fi scanate cu ajutorul scanerelor/cititoarelor de coduri de bare, iar magazinul virtual www.smartscan.ro este o platformă de nișă, online business shopping (cu asistență inclusă/chat) unde găsiți cele mai performante echipamente brand Honeywell, Zebra.