Noutati

Construirea unui viitor sustenabil – puterea parteneriatului

Construirea unui viitor sustenabil – puterea parteneriatului

 În realitatea actuală companiile joacă un rol esențial  în abordarea problemelor sociale și de mediu, iar trecerea la o economie complet circulară este imperios necesară pentru a supraviețui ca civilizație. Tocmai de aceea este vital să ne alegem parteneri de business care împărtășesc cu noi același angajament față de sustenabilitate și care lucrează activ pentru a avea un impact pozitiv.

Honeywell este un exemplu excelent al unui astfel de partener. Astfel, ca lider global în gândire și acțiune pentru industria de tehnologie, demonstreaază un angajament dedicat către un viitor durabil. De câțiva ani buni, Honeywell se concentrează în mod constant pe rezolvarea celor mai dificile provocări de mediu, sociale și de guvernare (ESG) din lume.

În 2023 a anunțat inaugurarea Centrului său de Excelență pentru Sustenabilitate în Madurai, Tamil Nadu, India.  Aceast va servi ca un hub pentru sprijin în inginerie, inovare și colaborare cu inițiative de sustenabilitate, atât în ​​cadrul companiei, cât și cu partenerii.

Centrul de Excelență pentru Sustenabilitate (CoE) va accelera angajamentul Honeywell de a inova produse și servicii care ajută părțile interesate să-și reducă emisiile, precum și să își atingă propriul angajament ESG de a fi neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2035.

Centrul nostru de Excelență pentru Sustenabilitate din Madurai semnifică angajamentul nostru de a acorda prioritate sprijinului în cercetare și inovare în sustenabilitate pentru a satisface nevoile în evoluție ale clienților noștri în îndeplinirea angajamentelor ESG. Ca centru de inginerie, inovare și colaborare, Centrul va alimenta noi paradigme în domeniul sustenabilității, de la dezvoltarea de capabilități pentru a reduce emisiile de carbon și a genera un impact pozitiv asupra mediului prin monitorizare și raportare”, a declarat Gavin Towler, vicepreședinte și director de tehnologie al Honeywell.

Peste 60% din cercetarea și dezvoltarea Honeywell este dedicată rezolvării provocărilor ESG. „Datele noastre arată că companiile nu se îndoiesc în angajamentul lor față de sustenabilitate”, a declarat Vimal Kapur, președinte și director de operațiuni Honeywell

Prin parteneriatul nostru cu Honeywell, ne aliniem cu o companie dedicată protejării mediului și sprijinirii comunităților. Acest angajament față de sustenabilitate vă asigură că afacerea dumneavoastră funcționează în mod etic și responsabil, contribuind în același timp la o lume mai bună.

Total Technologies în parteneriat cu Honeywell vă oferă soluții indispensabile pentru atingerea obiectivelor de sustenabilitate ale companiei dumneavoastră :

  • Soluții de automatizare a depozitelor care permit operațiuni mai eficiente din punct de vedere energetic și/sau reduc condițiile de lucru nesigure sau nesănătoase, inclusiv prin optimizarea proceselor, a activelor și/sau a siguranței lucrătorilor. – Pick by Voice
  • Soluții de track & trace care vin în sprijinul rezultatelor orientate ESG prin furnizarea de trasabilitate, păstrare a evidenței, fidelitate și siguranță a mărfurilor pe măsură ce acestea se deplasează prin lanțurile de aprovizionare către utilizatorii finali.
  • Managementul ciclului de viață al produsului: Honeywell subliniază importanța managementului ciclului de viață al produsului, inclusiv eliminarea adecvată, reciclarea și recondiționarea dispozitivelor Auto ID. Ei se străduiesc să minimizeze impactul asupra mediului al produselor lor pe tot parcursul ciclului de viață.
  • Eficiență energetică: Honeywell se concentrează pe dezvoltarea de dispozitive și soluții Auto ID eficiente din punct de vedere energetic. Aceasta include optimizarea consumului de energie în computerele mobile, scanere și imprimante, precum și utilizarea funcțiilor de economisire a energiei pentru a reduce impactul asupra mediului.
  • Sustenabilitatea lanțului de aprovizionare: Honeywell oferă soluții de sustenabilitate a lanțului de aprovizionare pentru a ajuta organizațiile să gestioneze și să îmbunătățească performanța de sustenabilitate a lanțurilor lor de aprovizionare. Aceasta include instrumente pentru evaluarea durabilității furnizorilor, urmărirea parametrilor de mediu și social și implementarea practicilor de achiziții durabile.
  • Integritatea produsului: Honeywell Safety and Productivity Solutions (SPS) oferă o suită largă de produse, servicii și soluții cu accent pe automatizare, productivitate și siguranță. Echipele interfuncționale SPS de ingineri, oameni de știință și profesioniști în gestionarea produsului folosesc o abordare în faze pentru a aduce noi oferte pe piață, iar echipele juridice și de reglementare SPS sunt integrate în dezvoltarea produsului pentru a se concentra în continuare pe conformitatea cu reglementările aplicabile.

Alegerea unui partener axat pe durabilitate, cum este Honeywell, nu numai că vă întărește propriile eforturi de sustenabilitate, ci vă îmbunătățește și reputația companiei și atrage clienți care acordă prioritate durabilității. Împreună cu Honeywell putem crea un viitor mai sustenabil, atât pentru noi și mai ales pentru generețiile următoare.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să contacți specialiștii noștri, la telefon +40 372 317 714 sau pe adresa de e-mail info@bsys.totaltech.ro.

Articol publicat de Daniela Popa