Noutati

Migrarea de la Windows către Android cu Mobility Edge by Honeywell!

Migrarea de la Windows către Android cu Mobility Edge by Honeywell!

În business, schimbările fac parte din dezvoltarea afacerii, găsirea de noi oportunități, construirea de noi strategii, acumularea de noi cunoștințe. Microsoft a decis ca din 14 Ianuarie 2020 să nu mai ofere suport pentru Windows Embedded Handheld 6.5, sistemul de operare al terminalelor mobile, care sunt folosite în diferite domenii precum logisitica, warehousing, producție, inventariere și altele. Astfel, migrarea flotei de terminale mobile cu SO Windows către Android, va fi inevitabilă. Deși pare o adevărată provocare, tranziția se poate face în condiții foarte sigure, rapid și fără a periclita operațiunile de business.

Honeywell, în parteneriat cu Google și Qualcomm, a dezvoltat Platforma Mobility Edge, pe care a fost concepută noua generație de terminale mobile. Prin această platformă, se asigură funcționalitatea device-urilor și suport, indiferent de update-urile sistemului de operare, până la Android R. Un avantaj major al noilor echipamente este compatibilitatea majorității accesoriilor device-urilor vechi cu cele noi, astfel impactul asupra costurilor de upgrade fiind redus.

Honeywell, împreună cu cel mai mare Partener Platinum în România, Total Technologies®, oferă tot suportul necesar pentru migrarea la sistemul de operare Android, indiferent de domeniul de activitate în care se desfăsoară business-ul. Având o echipă de ingineri cu o vastă experiență în domeniul Auto ID, Total Technologies® a reușit să implementeze cu succes proiecte de optimizare și automatizare a proceselor de producție, depozitare, inventariere, track and trace, picking, sales force automation în toată țara, prin tehnologia codurilor de bare și RFID.

Experiența și know-how-ul acumulate de-a lungul timpului de către echipa Total Techonologies și suportul partenerului său Honeywell, stau la baza siguranței și profesionalismului cu care se face migrarea catre Android.