Noutati

O nouă versiune smartscan.ro la dispoziția dumneavoastră

O nouă versiune smartscan.ro la dispoziția dumneavoastră

Pentru că ne dorim să vă oferim cele mai bune produse, la cele mai bune prețuri, ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că începând cu data de 15 mai 2023, vom  lansa  noua versiune smartscan.ro. Simplă, intuitivă, cu un design fresh și o intrefață prietenoasă, noua platformă smartscan.ro promite să vă ofere un proces de  cumpărare plăcut și rapid. 

Smartscan.ro este o platformă de e-commerce adresată companiilor din: logistică, distribuție, transporturi, retail, magazine tradiționale și ecommerce, farma și cabinete medicale, hoteluri și restaurante, business-urilor mici și mari care necesită echipamente pentru operațiuni  de picking, scanare coduri de bare sau imprimare etichete.

La Total Technologies, misiunea noastră este să ajutăm antreprenorii să-și optimizeze procesele și implicit să-și crească afacerea. Întotdeauna ne-am concentrat pe inovare și dezvoltare și lucrăm constant la îmbunătățirea serviciilor noastre. Procesul de reorganizare a site-ului a avut drept obiective:

  • îmbunătățirea ușurinței de navigare;
  • conținut actualizat și relevant;
  • optimizarea filtrelor prin intermediul cărora utilizatorii pot ajunge mult mai ușor la produsele dorite;
  • un motor de căutare dinamic, care permite utilizatorilor să exploreze mai rapid toate secţiunile site-ului, cu ajutorul unor cuvinte-cheie relevante.

Pe smartscan.ro veți găsi peste 4000 de produse organizate pe 3 categorii principale:

Fiind prevăzut cu o funcție de căutare robustă și descrieri detaliate ale produselor, de acum puteți compara produsele pentru a lua decizii informate de cumpărare. Astfel procesul de achiziție a echipamentelor necesare optimizării companiei dumneavoastră  este mult simplificat.

Dacă la toate acestea adăugăm și expertiza specialiștilor Total Technologies, care vă stau la dispoziție cu cele mai bune sfaturi de achiziție, putem spune că experiența de cumpărare este completă. Asta pentru ca smartscan.ro este mai mult decât un magazin online, este o platformă interactivă.

Și pentru că în 2023 companiile caută constant modalități de a economisi timp si bani, pe smartscan.ro  veți găsi constant promoții la diferite categorii de produse. Totodată, până pe 15 iunie 2023 aveți 5% extra  reducere la prima comandă, indiferent de valoarea comenzii.  

Informații importante – Dezvoltarea arhitecturii si tehnologiei ce stau la baza noului site, a fost planificată în detaliu pe parcursul mai multor luni, de întreaga echipa smartscan.ro, pentru a ne asigura că avem o tranziție cât mai firească de la platforma veche către cea nouă.

Site-ul a fost creat în aşa fel încât să răspundă perfect atât în varianta pentru desktop, cât şi pentru dispozitivele mobile şi permite utilizatorilor să aibă o experienţă cât mai plăcută, indiferent de varianta pe care o accesează. 

Sperăm că am reușit să vă transmitem măcar o parte din entuziasmul nostru!  Acum aveți acces rapid la o gamă largă de produse de la cei mai mari producători globali de tehnologie a codurilor de bare, RFID, printing și consumabile

Vă așteptăm!

Echipa Smartscan.ro

Email  vanzari@smartscan.ro

Tel  +40 372 317 719

Articol publicat de Daniela Popa