Aplicația OCR pentru înscrierea forței de muncă temporare

 Este o soluție integrată hardware și software care vă permite să gestionați cu ușurință înscrierea lucrătorilor/colaboratorilor dvs. zilnici. Soluția noastră de scanare este ușor de utilizat și va optimiza eficiența afacerii dvs.

Caracteristici și Beneficii:

  • Economisiți timp și resurse: Citirea manuală și scrierea informațiilor despre lucrătorii zilnici necesită mult timp. Această soluție facilitează procesul de înscriere prin scanarea ID-ului lucrătorului, utilizând OCR pentru colectarea datelor și exportarea informațiilor într-un format solicitat de client.
  • Colectare de date offline: Deoarece rulează în fundal ca un serviciu Windows, software-ul nostru funcționează oriunde, totul este offline și stocat local. Scanarea începe atunci când computerul este pornit, astfel încât să captați datele dvs. rapid și precis.
  • Modul consolă: Software-ul poate fi instalat nu numai ca serviciu, ci și ca o aplicație de consolă unde puteți utiliza diferite comenzi în funcție de nevoile dvs. (scanare la comandă, activare / oprire scanare continuă, clear buffer, depanare, etc.).
  • Kit de instalare: Soluția vine cu kitul său de instalare inclus pentru ambele moduri (aplicație consolă sau serviciu Windows).
  • Scanere: Soluția este proiectată pentru scanerul Honeywell Solaris 7980. Sistemul este testat și are o scalabilitate și o fiabilitate ridicate.


SOLICITA OFERTA
Aplicația OCR pentru înscrierea forței de muncă temporare