Noutati

Cubetape - soluția 2 în 1, măsurare și scanare

Cubetape - soluția 2 în 1, măsurare și scanare

Anul 2023 vine cu un nou parteneriat pentru compania noastră. Am reușit să aducem un nou produs inovativ pe piața din Romania, și anume Cubetape - o soluție revoluționară de dimensionare mobilă pentru sectorul T&L

Parceltools, lider mondial în proiectarea și dezvoltarea dispozitivelor portabile de scanare și măsurare LTL și Masterdata, a lansat ultima generație de dispozitive portabile Cubetape, care combină măsurarea și scanarea codurilor de bare într-o singură soluție.

Cubetape C200 permite utilizatorilor să integreze măsurarea și scanarea într-un singur proces, oferind în acelasi timp și mobilitate. Utilizatorii care scanează coduri de bare pe un colet sau pe un palet folosesc pur și simplu funcția de scanare cu banda de măsurare în poziția „acasă”. Funcția de dimensionare este activată cu ușurință utilizând banda de măsurare în mod normal și apoi apăsând butonul „scanare” pentru a scana și salva măsurarea de pe bandă. Toate datele sunt exportate în timp real și transmise prin Bluetooth sau WLAN către sistemul central.

Cubetape C200 vine cu trei beneficii majore pentru  utilizatori:

1. Protecția veniturilor transportatorului - Transportatorii trebuie să măsoare articolele în depozitul lor pentru a transmite dimensiunile corecte către expeditor sau 3PL. Cu designul său mobil, Cubetape C200 vine în completarea soluțiilor de măsurare și cântărire cu poziție fixă ​, măsurând articolele care nu pot fi măsurate de mașinile de măsurare cu poziție fixă. 

2. Livrare și recepție în depozit - Este esențial să măsurați rapid si precis orice articol care intră, se mișcă și iese dintr-un depozit, pentru a evita blocajele care duc la irosirea timpului. Precizia sporită a C200 ne asigură că plătim taxele de transport corect și astfel rambursările sunt evitate.

3. Masterdata - Fiecare cod de produs dintr-un depozit trebuie introdus într-un sistem de management. Această bază de date valoroasă trebuie întreținută în mod regulat, deoarece dimensiunile produselor se modifică în timp..

"Noul C200 oferă un mod rapid, precis și practic de măsurare al articolelor de toate formele și dimensiunile. Creșterea preciziei, eficienței și vitezei se află în centrul a tot ceea ce înseamnă industria logistică la momentul actual și exact asta este ceea ce oferă Cubetape.Unele dintre cele mai mari companii de transport și logistică din lume, cum ar fi DHL, DPD, DB Schenker, DSV, Kuehne + Nigel și Hellmann, pentru a numi câteva, folosesc în mod regulat C200. Construim dispozitive de dimensionare portabile de ani de zile cu ideea că toate părțile interesate ar trebui să aibă acces rapid și precis la date. C200 oferă informații în timp real, iar datele pot fi apoi utilizate pentru a livra un preț corect clientului, înainte ca șoferul să ajungă la destinatie” - a declarat Tony Bauer, fondatorul Parceltools

Există o cerere constantă în piată pentru acest gen de produse, deoarece multe companii de T&L își doresc marje mai bune de profit și trec la măsurători volumetrice de greutate. Comerțul electronic în plină expansiune și nevoia de date corecte (de exemplu, în toate magazinele online, dimensiunile sunt afișate pentru fiecare SKU) sunt un alt factor decisiv pentru această cerere. 

Măsurarea corectă este crucială pentru pentru companiile de transport și curierat. Cu ajutorul soluției Cubetape se previn disputele cu clienții finali, întârzierile și taxele de retur.

Cubetape poate fi  integrat cu ușurință cu PDA-uri, computere mobile, dispozitive portabile inteligente, tablete și smartphone-uri, și se conectează perfect cu cele mai importante aplicațiile WMS și de expediere disponibile pe piață.

Total Tehnologies aduce pe piată soluții de ultimă generație pentru nevoile unice ale afacerii dumneavoastră. Dacă doriți detalii suplimentare, apelați cu încredere la consulanții noștri, la telefon +40 372 317 714 sau pe adresa de e-mail info@bsys.totaltech.ro

 Articol publicat de Daniela Popa