Noutati

Honeywell 8675i

Honeywell 8675i

Cu un design futurist și tehnologie Flex Range încorporată,  8675i de la Honeywell, este un dispozitiv portabil care facilitează scanarea codurilor de bare, fiind extrem de ușor de manevrat, mereu la îndemână și îmbunătățind astfel productivitatea utilizatorilor. Este compatibil cu Android, Windows, iOS și are conexiune Bluetooth.

Scanerul Honeywell 8675i poate fi folosit  într-o varietate mare  de industrii:

 • Logistică și transport
 • Curierat
 • Centre de distribuție
 • Retail
 • eCommerce
 • Guvern
 • Aerospațial și Apărare

8675i este un scanner portabil performant cu numeroase beneficii de utilizare, dintre care amintim:

 • Mic, puternic și compact – Cu dimensiunile de 65,2 mm x 30,3 mm x 15,2 mm, scanerul wireless de coduri de bare 8675i este conceput pentru fluxuri de lucru solicitante și poate acoperi mai multe schimburi doar cu o baterie, aceasta fiind foarte ușor de înlocuit.
 • Scanare de calitate, gamă flexibilă – tehnologia FlexRange de la Honeywell permite modelului 8675i să scaneze aproape sau departe, o capacitate disponibilă anterior doar pentru dispozitivele portabile mai mari Honeywell. Intervalul variază în funcție de dimensiunea codului, dar 8675i oferă performanțe superioare de scanare chiar și la coduri de bare deteriorate sau de calitate scăzută. O opțiune 8675i cu un cost de achiziție mai mic este o versiune standard doar pentru gama dedicată fluxurilor de lucru la distanță maximă.
 • Durabil în condiții meteorologice extreme– Dispozitivele portabile într-un flux de lucru solicitant suferă loviri frecvente (gândiți-vă la căderi pe podele de beton, loviri în rafturi și alte obstacole zilnice), așa că Honeywell a proiectat 8675i pentru a rezista la uzură puternică cu o specificație robustă de 2.000 x ½ metru. 8675i tolerează cu ușurință atât depozitele fără aer condiționat, cât și mediile înghețate, oferind performanțe ridicate de la 4 °F la 122 °F (-20 °C la 50 °C pentru modelul FR (FlexRange), 10 °C la 50 °C pentru SR ( Gama Standard model).
 • Design optimizat ergonomic - înălțimea degetului a fost redusă la minimum pentru a preveni interferențele în mediul de lucru. Toate suprafețele de contact  au fost readaptate pentru a oferi utilizatorului  confortul maxim, reglare ușoară și utilizare simplă.
 • User friendly -   Inelul declanșat este ușor de schimbat de la configurația cu mâna dreaptă la cea stângă, iar catarama curelei pentru deget este atât ușor de utilizat, cât și cu profil redus pentru a preveni interferența între degete. 8675i poate fi transformat de la inel la mănușă instantaneu și fără unelte intermediare; mănușa are prevăzută o  curea ușor de reglat pentru a acoperi o gamă largă de utilizatori. Fabricate din materiale neabsorbante, accesoriile purtabile 8675i sunt ușor de curățat cu agenți dezinfectanți aprobați.
 • Siguranță crescută – Într-un mediu în care utilizatorii trebuie să ridice articole mari sau voluminoase, avantajul unui scaner cu mâini libere crește considerabil. Un scaner compact, care poate fi purtat, permite utilizatorilor să folosească ambele mâini pentru a ridica obiecte mari, evitând astfel accidentele de muncă sau deteriorarea scanerelor și bunurilor portabile.
 • Dotat cu LED-uri cu  conexiunea Bluetooth, care comunică utilizatorului starea de încărcare a bateriei și chiar și atunci când starea bateriei necesită o înlocuire. Cea mai bună specificație de 2.000 x ½ metru din clasă asigură că 8675i va suporta loviturile frecvente pe care le va experimenta în mod inevitabil un dispozitiv purtabil într-un mediu de lucru cu ritm rapid.
 • Combinată cu suita de soluții Operational Intelligence de la Honeywell, flota dumneavoastră de scanere portabile 8675i oferă informații operaționale care conduc la cele mai precise decizii. Automatizarea fluxului de lucru permite gestionarea problemelor în timp real, reducând suportul IT și costurile asociate acestuia. Software-ul oferă, de asemenea, informații utile despre dispozitivele de mobilitate, utilizarea imprimantei și conexiunea la rețea

Total Technologies vă ține întotdeuna la curent cu ultimele noutăți în materie de tehnologie.  Contactați-ne astăzi sau sunați la tel +40 372 317 714 pentru a afla cum echipamentele și soluțiile noastre flexibile vă pot duce afacerea la nivelul următor.

Articol publicat de Daniela Popa