Noutati

Descoperă soluțiile Honeywell cu care Total Technologies te surprinde la final de an

Descoperă soluțiile Honeywell cu care Total Technologies te surprinde la final de an

La final de an, Total Technologies te surprinde cu soluții noi pentru business-ul tău.

Imprimantă industrială Honeywell PD45S

Faceți cunoștință cu noua imprimantă industrială de calitate comercială de la Honeywell. PD45S este potrivită pentru producție, vânzare cu amănuntul, transport și logistică, sănătate și aplicații guvernamentale.

PD45S este disponibilă cu funcții standard, cum ar fi capacitatea de imprimare inteligentă, în care utilizatorii pot configura și ajusta setările fără a fi nevoie de un computer gazdă, rulând aplicații chiar în interiorul imprimantei - minimizând nevoia de conectare la un computer.

PD45S vine cu o selecție bogată de accesorii și acceptă card de interfață de rețea wireless, card de interfață paralelă, card de interfață pentru mașină de etichetat, GPIO industrial și card de interfață serială. Are, de asemenea, ansambluri de peeling, derulare și tăiere pentru a face față unei game largi de scenarii de aplicare.

Cu platforma de imprimare Honeywell care acceptă mai multe limbaje de imprimare, PD45S este soluția de care business-ul tău are nevoie!

 

Computer mobil EDA5S Honeywell

ScanPal EDA5S este un computer mobil de clasă enterprise, mai subțire și mai ușor, ce oferă conectivitate fiabilă și sigură între lucrătorii din prima linie și sistemele de afaceri back-end.

Este proiectat pentru utilizare în comerțul cu amănuntul, transport și logistică, în special pentru piața de retail.

Noul EDA5S de la Honeywell este echipat cu cel mai recent procesor Qualcomm® și oferă conectivitate wireless, bluetooth și comunicații 4G LTE.

O interfață proeminentă cu ecran tactil de 5,5 inch și designul industrial ergonomic, ușor și subțire, ajută la îmbunătățirea considerabilă a confortului și experienței utilizatorului.

Camera din spate de 13 megapixeli permite utilizatorilor să capteze imagini de înaltă rezoluție pentru o documentare a imaginii de calitate, în timp ce camera frontală de 5 megapixeli permite utilizatorilor să se angajeze în comunicații video.

EDA5S încorporează motorul de scanare complet nou și puternic Honeywell S0703, care permite citirea precisă și rapidă chiar și a codurilor de bare deteriorate sau incomplete.

Echipat cu o carcasă robustă și etanșare cu gradul IP67, EDA5S poate funcționa în condiții de utilizare dificilă și condiții de mediu exigente.

O baterie de 3060 mAh oferă 8 ore de funcționare fără întrerupere.

 

Contactează-ne pentru a obține o ofertă personalizată!

E-mail: totaltech@totaltech.ro

Phone: +40 372 317 714