Noutati

Total Technologies intră pe piața de healthcare, în parteneriat cu Advantech

Total Technologies intră pe piața de healthcare, în  parteneriat cu Advantech

Total Technologies, companie de referintă pe piata de tehnologie din Romania, își extinde portofoliul și în 2023 pătrunde pe piața de healthcare din Romania, în parteneriat cu Advantech, un lider global în industria IoT și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții medicale inteligente.

Total Technologies a fost desemnată oficial ca reseller și furnizor de servicii autorizat pentru linia de produse Advantech Healthcare în România.

Total Technologies®  _   consultant de business și integrator pentru soluții digitale, este o companie cu peste 30 de ani de experiență pe piața de tehnologie din România. Specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, Vocollect, RFID, Roboți Autonomi Mobili (AMR) și Roboți Industriali, oferă soluții digitale complete de colectare și prelucrare automată a datelor prin aplicații integrate.

Cu zeci de ani de experiență dovedită, Advantech este un jucător de top în piața globală de healthcare. Pe parcursul anilor Advantech iHealthcare și-a dezvoltat continuu competențele și a colaborat cu producători internaționali de echipamente medicale și integratori de sisteme, ajutând spitalele să-și  upgradeze asistența medicală centrată pe pacient.

“Total Technologies poate fi un integrator de soluții de top pentru viitorul sistemului medical din România, având o viziune complexă asupra procesului de îngrijire medicală. Strategia noastră se concentrează pe introducerea atât a echipamentelor de ultima generatie, cât și a soluțiilor software integrate. Aceste soluții sunt create pentru a completa inovațiile medicale oferite de Advantech, care au obținut deja recunoaștere din partea profesioniștilor în sănătate la nivel global. Scopul nostru este să abordăm nevoile insuficient acoperite până la acest moment. Suntem ferm convinși că prin acest parteneriat putem satisface eficient cele mai riguroase cerințe ale clinicilor și spitalelor din sistemul de sănătate din România. Eforturile noastre comune vizează dotarea unitățiilor medicale publice sau private cu cele mai bune computere și afișaje medicale complete, disponibile pe piață în prezent.’’ a declarat Mihaela Iancu, Director de Dezvoltare și Comunicare la Total Technologies.

Prin acest parteneriat, cele două companii îşi unesc forţele - experienţa Total Technologies pe piața locală de tehnologie fiind dublată de cea a Advantech în soluții medicale inteligente. 

Total Technologies va participa în parteneriat cu Advantech la ROHO 2023 - Convenția Română a Spitalelor, care va avea loc în perioada 20-22 septembrie 2023, la Hotel Caro din București.

“Spitale pregătite pentru viitor” este tema celei de-a 8-a ediții a Convenției Române a Spitalelor, cel mai amplu și mai complex eveniment medical din România. Participarea noastră este un pas important pentru consolidarea acestui parteneriat Evenimentul va oferi o platformă excelentă pentru a ne conecta cu profesioniști din industrie, a explora cele mai recente tendințe și tehnologii din domeniul sănătății și a dezvolta noi oportunități de afaceri.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să contacți specialiștii noștri, la telefon +40 372 317 714 sau pe adresa de e-mail info@bsys.totaltech.ro.

Articol publicat de Daniela Popa