Roboți colaborativi Universal Robots

Roboți colaborativi Universal Robots

Coboții Universal Robots pot fi folosiți în extrem de multe linii de producție și logistica, aceștia ajutând la eficientizarea tuturor tipurilor de procese repetitive, din care amintim: ambalare, paletizare, lipire, asamblare și altele. În consecință, datorită robotizării proceselor, companiile reușesc să reducă costurile, să eficientizeze sarcinile, să crească productivitatea și să îmbunătățească calitatea serviciilor și experiența clienților. De asemenea se reduce dramatic numărul accidentelor de muncă.

Robot colaborativ UR3e

Universal Robots UR3e este un robot industrial colaborativ ultra-ușor, compact, ideal pentru aplicații de masă. Amprenta sa redusă îl face ideal pentru a fi construit direct în interiorul utilajelor sau în alte spații de lucru înguste. Acest cobot cântărește doar 11 kg, dar are o sarcină utilă de 3 kg. Rotația sa de ± 360 de grade pe toate articulațiile încheieturii și rotația infinită pe articulația de la capăt îl fac potrivit pentru aplicații ușoare de asamblare și înșurubare.

Robot colaborativ UR5e

Universal Robots UR5e este un robot industrial ușor de colaborare, construit pentru aplicații cu sarcini medii (până la 5 kg). Acest robot de uz general a fost construit având în vedere versatilitatea și adaptabilitatea. UR5e este proiectat pentru o integrare perfectă într-o gamă largă de aplicații.

Robot colaborativ UR10e

Universal Robots UR10e este un braț robot industrial colaborativ extrem de versatil, cu sarcina utilă mare (12,5 kg) și capacitatea de rază lungă. Raza sa de 1300 mm se întinde pe spații largi de lucru fără a compromite precizia sau performanța sarcinii utile. UR10e se adresează unei game largi de aplicații în îngrijirea mașinilor, paletizare și ambalare.

Robot colaborativ UR16e

Universal Robots UR16e oferă o încărcătură utilă impresionantă de 16 kg (35,3 lbs.) într-o amprentă mică și este ideal pentru utilizare în aplicații de îngrijire a mașinilor grele, manipularea materialelor, ambalare și aplicații de șuruburi și piulițe. Acest robot puternic permite sculele mai grele de la capătul brațului și manipularea mai multor piese și este util în special pentru a obține timpi de ciclu mai scurti.

Robot colaborativ UR20

UR20 este re-imaginat, reproiectat și reconstruit de la zero. Fiecare detaliu, de la software până la capacele din capete, a fost proiectat strategic pentru a oferi performanță și calitate de ultimă generație, astfel încât să puteți crește debitul, timpul de funcționare și să scoateți mai multe produse pe piață mai repede decât oricând.

Prezentare robot colaborativ UR3e
Prezentare robot colaborativ UR20
Industrii unde roboții colaborativi Universal Robots se integrează perfect

Roboții colaborativi Universal Robots pot fi adaptați și folosiți în oricare industrie, dar sunt perfecți pentru următoarele industrii:

  • Apărare și Industria aerospațială
  • Industria auto și furnizorii săi
  • Electronică și tehnologie
  • Industria alimentară și agricultura
  • Mobilier și echipamente
  • Mase plastice și polimeri
  • Știință și cercetare
  • Producția și prelucrarea metalelor
  • Finisare și polisare
  • Farmaceutice și chimie


SOLICITA OFERTA