Noutati

Contribuie la modelarea viitorului in operatiunile de Transport si Logistica !

Contribuie la modelarea viitorului in operatiunile de Transport si Logistica !

Transportul și logistica au fost martorii multor schimbări în ultimul timp, în mare parte datorită tipului de muncă și diversității în cadrul sectorului. Dacă nevoia imediată în timpul acestei crize este un lanț de aprovizionare operațională, următorul obiectiv este construirea unuia mai inteligent, mai flexibil și, în special, mai rezistent.

 

Lanțul de aprovizionare și liderii logisticii ar trebui să implementeze patru inițiative tehnologice pentru îmbunătățirea siguranței lucrătorilor din transport în timpul crizei globale de sănătate și nu numai.

 

o   Folosirea soluțiilor telematice și sigure - pentru a asigura siguranța șoferului și reducerea costurilor

o   Folosirea soluțiilor de rutare și programare a vehiculelor

o   Implementarea practicilor virtuale care să ajute la distanțarea socială pentru a permite interacțiuni mai eficiente

o   Aplicarea senzorilor de remorcă și de produs pentru a monitoriza și localiza obiectele critice care se deplasează prin lanțul de aprovizionare  

 

Total Technologies® intelege provocarile cu care se confruntă companiile de T&L și propune soluții care ajută clienții pe timpul crizei actuale.  

Un exemplu îl reprezintă Operational Intelligence Software, o platformă de gestionare a echipamentelor mobile Honeywell de la distanță, care îi ajută pe furnizorii de Transport și Logistică să mențină echipamentele utilizatorilor productive, ajutându-i în același timp să răspundă la cerințele locale de respectare a sănătății și securității.  

Noile caracteristici ale platformei Operational Intelligence ca raspuns la criza de sănătate, includ:  

 

o   Înregistarea logării/delogării useri-lor pe terminalele mobile

o   Manager de ‘’curățare’’ a dispozitivelor

o   Controlul și ștergerea de la distanță a datelor de pe echipamentele mobile

o   Distanțarea socială - detectarea proximității  

 

Operational Intelligence (Inteligența operațională) este o platformă centralizată, bazată pe cloud, pentru a gestiona ciclul de viață complet, vizibilitatea operațională și informațiile de performanță ale echipamentelor mobile, utilizatorilor și sarcinilor.