Noutati

Total Technologies® îți prezintă noile modele Honeywell Voice!

Total Technologies<sup>®</sup> îți prezintă noile modele Honeywell Voice!

Noul set de căști wireless SRX3 îmbunătățește performanța și confortul angajatului în depozit, oferind capacități de comunicare de neegalat prin intermediul celei mai avansate tehnologii de recunoaștere a vocii, crește standardul de productivitate si precizie permițând în același timp, utilizatorului, să își folosească mâinile.

SRX3 vine cu îmbunătățiri interne ale componentelor prin oferirea rezistenței la medii extreme putând fii utilizate chiar și 24x7, prin actualizarea certificării Bluetooth și securității de criptare, comunicare se face fără probleme cu infrastructurile modern, dar și externe printr-un design nou ne mai având protecție pentru vânt, iar microfonul fiind evidențiat prin indicator roșu, funcționalitatea acestuia ”Flip-to-Mute” permite operatorilor să îl repoziționeze rapid și să intrerupă interacțiunea.

Beneficiile noului set de căști wireless SRX3 sunt: TECHNOLOGIE SUPLIMENTARĂ DE RECUNOAȘTERE A VOCII, SUPORT SI COMPATIBILITATE ANDROID, PROTECȚIE VISUALĂ A MICROFONULUI.

Începând cu iunie 2020 căștile SRX3 vor înlocui căștile SRX2, astfel dacă trimiteți la reparat căști SRX2 iar acestea necesită să fie înlocuite, atunci o să primiți în schimb noile căști SRX3 fără a fii nevoie să suportați costuri suplimentare.

Majoritatea componentelor de la castile SRX2 sunt compatibile cu noile căști SRX3, la fel și în cazul accesoriilor, bateriilor, acestea se potrivesc de la o cască la alta, excepție face noua funcție ”Flip-to-Mute”, aceasta nu va funcționa într-o bandă mai veche, SRX2.

CERINȚELE SOFTWARE-ului Headset-ul wireless SRX3 necesită utilizarea celei mai recente versiuni de Honeywell VoiceConsole și VoiceCatalyst pentru a funcționa, se recomandă ca toți clienții care utilizează în prezent setul cu cască wireless SRX2 să descarce actualizarea software pentru a sprijini noua cască wireless SRX3.

Soluția Honeywell Voice are pe lângă casca SRX3 și seria de componente mobile, ce se atașeză la brâu, A700X, acestea sunt compacte, ergonomice, robuste, rezistente la medii industriale, compatibile cu softwareul și pot fii gestionate web. Seria A700x oferă 3 variante de componente:

A730x - un prim dispozitiv mobil care combină vocea și scanare ocazională; ideal pentru aplicații precum introducerea comenzii de cumpărare vocală. 

A720x - cu doi conectori TCO de tip industrial care se poate utiliza pentru căști cu fir sau fără fir și periferice.

A710x - un dispozitiv numai wireless care acceptă căști, scanere și imprimante; ideal pentru aplicații montate pe vehicul.