Yard and vehicle load management

 Soluția de Yard and Vehicle load management este o soluție integrată hardware și software care vă permite să gestionați cu ușurință echipele, șoferii și procesul de livrare. Soluția facilitează supravegherea întregului lanț de aprovizionare.

Caracteristici și Beneficii:

  • Verificări de conformitate: Se asigură că toate normele de conformitate sunt respectate înainte de începerea procesului de transport prin verificarea zilnică obligatorie a vehiculului și raportarea defectelor direct în aplicație de către șoferi.
  • Simplificarea programului de lucru: Puteți să-i alocați unui șofer o anumită rută, să verificați dacă programul este respectat și să urmăriți, cu ușurință, procesul de expediere/ livrare.
  • Job Management: O singură aplicație Android configurabilă care acoperă nu numai nevoile șoferilor, cât și pe cele ale supraveghetorilor, managerilor și ale administratorului. Soluția dispune de propria sa interfață web de administrare, unde administratorul poate gestiona toate conturile și, de asemenea, supraveghetorii pot vedea și edita anumite operațiuni.
  • Scanere: Soluția este proiectată pentru scanerele Honeywell EDA70 și EDA71, dar se poate integra cu alte modele de echipamente, în funcție de cererea clientului.
  • Enterprise class: Sistemul este testat și are o scalabilitate și o fiabilitate ridicate.


SOLICITA OFERTA
Yard and vehicle load management