Gestionarea etichetelor - NiceLabel

NiceLabel este o aplicație ce vă permite să coordonați, centralizat, toate operațiunile ce țin de etichetare. Obțineți, astfel, maximum de eficiență, precizie și flexibilitate pentru afacerea dumneavoastră.

Până acum, companiile se bazau pe designeri de etichete, folosind șabloane codificate pentru a le tipări. Acestea necesitau tipărire “manuală” și consumau multe resurse IT. Toate acestea pentru a putea ține pasul cu reglementările din domeniu, calitatea și cerințele clienților, rezultând astfel o multitudine de erori umane, costuri ridicate cu forța de muncă și întârzieri la livrare. Astfel, aceste companii nu reușeau să fie competitive într-o piață cu un ritm rapid de dezvoltare și transformare. Acum, însă, există soluții care pot ajuta la îmbunătățirea semnificativă a performanțelor, prin reducerea semnificativă a costurilor și erorilor, ajutând la lansarea produselor pe piață mult mai rapid și la creșterea vânzărilor.

Toate acestea sunt posibile digitalizând întregul proces de etichetare cu ajutorul NiceLabel.

NiceLabel vă oferă posibilitatea de a administra informațiile, de a integra imprimantele cu sistemele și a standardiza etichetarea într-o singură platformă, incluzând tot ce o afacere modernă are nevoie și transformând întregul proces de etichetare: un sistem centralizat de administrare a documentelor bazat pe cloud sau server local ca fundație a asigurării calității și un designer de etichete ușor de folosit, care ajută utilizatorii să creeze etichete fără a cere ajutor IT-ului. Un sistem de printare global ce permite companiilor să dezvolte o etichetare standardizată în întreaga organizație și de-a lungul întregului lanț de aprovizionare și un sistem unic care integrează aplicația cu sistemele companiei.

NiceLabel vă oferă 3 categorii de licențiere, în funcție de nivelul de complexitate și de numărul de imprimante pentru care este folosită aplicația.SOLICITA OFERTA
Gestionarea etichetelor - NiceLabel
echipamente
viitorul afacerii tale