Noutati

Total Technologies® îți pune la dispoziție două variante de tablete RT10, Android și Windows

Total Technologies<sup>®</sup> îți pune la dispoziție două variante de tablete RT10, Android și Windows

Tableta Honeywell RT10 a fost proiectată pentru a rezista în cele mai dure medii, fiind ușor de gestionat și integrat în orice mediu de lucru, ușurând transmiterea fluxurilor de informații. Aceasta menține conectați în permanență managerii cu angajații făcând posibilă transmiterea datelor în timp real.

Cu un ecran de 10,1 inch, Tableta RT10, oferă o imagine clară a datelor captate cu ajutorul scanerului incorporat cu lentilă dublă FlexRange, astfel încât utilizatorii să poată capta codurile de bare cu ușurință oriunde ar fi poziționate, fără a fi nevoie de o apropiere foarte mare pentru a scanare.

Tableta RT10A are standard de protecție IP65 ceea ce o face rezistentă la căderi, aceasta este construită pe platforma Mobility Edge ™ de la Honeywell, prin intermediul căreia se poate realiza programarea , se poate face update și verificarea echipamentului de la distanță.

Tableta RT10 este disponibilă în două variante, RT10A – este construită pe platforma Mobility Edge ™ și folosește ca sistem de operare Android P fiind upgradabilă până la Android R, și RT10W - este tableta care are ca sistem de operare Windows® 10 IoT Enterprise. Cele două variante îmbunătățeșc productivitatea angajaților, fiind ușor de utilizat și având un design robust și elegant.