Noutati

Servicii de asistență tehnică și service local

Servicii de asistență tehnică și service local

Total Technologies este o companie specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, voce, RFID, Roboți Autonomi și Roboți Industriali, oferind soluții digitale complete de colectare și prelucrare automată a datelor prin aplicații integrate, software și hardware.

Pe lângă toate aceste solutii și sisteme, ne dorim să venim în intâmpinarea clienților noștri și cu servicii de asistență tehnică și service local.

În eventualitatea în care:

► Doriți să creșteți durata de viață a echipamentelor dumneavoastră;
► Vă confruntați cu defecțiuni ale echipamentelor din operațiunile companiei;
► Contractul dumneavoastră de service a expirat;

Apelațí cu încredere la Total Technologies. Oferim reparații certificate și service autorizat conform standardelor  producătorilor, atât în garanție cât și post garanție, la prețuri convenabile.

Recomandăm și încurajăm o conduită preventivă astfel încât durata de viață a echipamentelor să fie prelungită și să puteți beneficia de investiția dumneavoastră pe termen lung. Serviciul de asistență tehnică și service poate fi utilizat, inclusiv ți pentru mentanță pro-activă.

Beneficii ale serviciului de service si reparații:

  • Reducerea riscurilor și a costurile și o infrastructură de încredere pentru compania dumneavoastră; 

  • Timp redus de nefuncționare a echipamentelor - proces de reparație rapid si eficient, maxim 5 zile lucrătoare;

  • Garanția calității - Ingineri certificați care lucrează cu piese originale și dispozitive de testare;

  • Siguranță - Total Tehnologies este singurul service autorizat Honeywell pentru toata gama de echipamente, din Romania; 

Echipa noastră de experți vă stă intotdeauna la dispoziție. Putem oferi soluții personalizate care să răspundă nevoilor unice ale companiei dumneavoastră. Contactați-ne chiar astăzi, sunați la tel +40 372 317 719, sau trimiteți un email pe adresa totaltech@totaltech.ro

Articol publicat de Daniela Popa