Noutati

CUM CONTROLEAZĂ FARMACIILE DISTANȚAREA SOCIALĂ

CUM CONTROLEAZĂ FARMACIILE DISTANȚAREA SOCIALĂ

Farmaciile livrează produsele elementare din viața unui om, iar criza de sănătate le-a afectat semnificativ activitatea, fiind nevoite să ia măsuri dure de lucru pentru a limita interacțiunile cu clienții și de a păstra o distanță corespunzătoare între angajați.

Lanțurile farmaceutice preiau rețetele de la clienți pentru a le putea furniza medicamentele de care aceștia au nevoie. Acest lucru trebuie limitat, astfel încât angajații să nu mai pună mâna pe lucrurile personale ale clienților (rețete, carduri de fidelitate, acte de identitate, carduri de sănătate).

Total Technologies® propune cititoarele de coduri de bare marca Honeywell (Xenon XP 1952h, Vuquest 3320g, Genesis 7580g), soluții și echipamentele potrivite pentru a reduce interacțiunea cu clienții, eliminând atingerea obiectelor personale.

Cititorul de coduri de bare Xenon XP 1952h este proiectat special pentru industria farmaceutică, fiind rezistent la soluțiile de curățare folosite în acest domeniu si la medii dure de lucru, fiind ușor de folosit de către angajați, în timp ce modelele Vuquest 3320g și Genesis 7580g sunt ideale pentru scanarea codurilor de bare de la distanță. Acestea din urmă se montează într-un punct fix, fără a fi nevoie să fie atinse de către angajat sau client.