Noutati

De peste 30 de ani aducem tehnologie în businessul românesc!

De peste 30 de ani aducem tehnologie în businessul românesc!

Total Technologies a împlinit 30 de ani, timp în care și-a consolidat poziția de lider de  piață în România, în industria de soluții integrate pentru spațiile logistice, menite să eficientizeze activitatea beneficiarului final.

Cu peste 5000 de clienți fericiți, Total Technologies este o companie matură, inovatoare, cu viziune pe termen lung, pregătită să raspundă noilor provocări ale erei digitale, susținând  în drumul lor spre digitalizare industrii precum retail, curierat, logistică, producție, automotive, sănătate, administrații publice.

Total Technologies a uimit cu dinamica dezvoltării sale, având o creștere remarcabilă, datorată în mare masură  abilităților pe care le dețin membrii echipei.  În prezent, Total Technologies este Partener Oficial Platinum Honeywell in România și singurul centru de service autorizat pentru echipamente de colectare automată a datelor.

Performanța la care a ajuns Total Technologies în aceste trei decenii de activitate este confirmată de premiile și distincțiile obținute pentru inovațiile digitale aduse în mediul de business, fiindu-i atribuit  titlul SOLUTION PARTNER OF THE YEAR în cadrul Award Gala 2021 – “Partner Kickoff Event”, precum si premiul pentru INOVAȚIE IN SUPPLY-CHAIN pentru soluția FETCH ROBOTICS(2019) și pentru soluția VOCOLLECT(2018).

“Celebrăm aniversarea Total Technologies alături de oamenii cu care am crescut de-a lungul timpului. Indiferent de contextul social sau economic, în momentelele de succes sau  mai dificile, ne-am dovedit deschiși în fața provocărilor. Important este, nu să evităm provocările ci felul în care reacționăm pentru depășirea acestora. Apropierea față de client, atenția pentru principalele sale preocupări fac parte din elementele diferențiatoare ale companiei noastre. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această călătorie.”  - Giani Iancu, CEO Total Technologies.

‘’Ne valorizăm membrii echipei  și le oferim mereu provocări pe măsura ambiției și talentului lor. Am reușit să creăm o echipă frumoasă și capabilă să dezvolte compania în continuare, pe fondul unei piețe cu potențial foarte atractiv, iar pentru viitor obiectivul nostru este să scalăm business-ul și să aducem brandului Total Technologies recunoaștere  în piața internatională.’’ - Mihaela Iancu, Manager Dezvoltare Total Technologies.

Parteneri principali: Honeywell, Zebra, Universal Robots, ABB Robotics, FarEye, SOTI, LN Consult.

Articol publicat de Daniela Popa