Noutati

Durabilitate și fiabilitate excepționale pentru cele mai dure medii!

Durabilitate și fiabilitate excepționale pentru cele mai dure medii!

In calitate de Partener Oficial Zebra în România, Total Technologies® propune în zona de field service sau retail noile imprimante mobile Premium Rugged ZQ511 și ZQ521, cu garanție standard de 2 ani.

Ambele modele sunt disponibile și în varianta RFID și sunt printre cele mai durabile imprimante mobile de pe piață. Asocierea unor funcții suplimentare, de cea mai bună calitate, cu durabilitate sporită și design de calitate militară înseamnă că aceste imprimante pot face față unor abuzuri grave pe care alte imprimante mobile nu le pot suporta.               

ZQ511 și ZQ521 sunt proiectate și certificate pentru a rezista la căzături semnificative, murdărie, lichide și medii de lucru extreme. Se conectează în orice mediu cu Wi-Fi 802.11ac și cele mai recente protocoale de securitate, plus Bluetooth 4.1 Classic și energie redusă.               

Bateria PowerPrecision +, cu o capacitate de 3250 mAh, poate susține cea mai lungă tură de lucru. Autonomia bateriei poate fi prelungită prin folosirea modului „Sleep’’ când imprimanta nu este folosită și trezire instant când primește o comandă de printare. Folosiți instrumentele exclusive DNA de tipărire Zebra pentru a configura, gestiona și întreține imprimantele ZQ511 și ZQ521 oriunde pe glob.  

Maximizați-vă investiția cu o garanție de doi ani, accesorii, servicii și asistență de cea mai bună clasă.