Roboti Autonomi Mobili Zebra (AMR)

Roboți autonomi mobili (AMR) - Zebra

Roboții Autonomi Mobili de la Zebra se deplasează cu ușurință în depozitul tău, reduc dependența de stivuitoare, traficul și incidentele. Acesti roboti utilizează o suită de senzori și algoritmi pentru a efectua sarcini cum ar fi: colectarea datelor și transportul materialelor în unitățile industriale. Vă ajută să creșteți productivitatea și să eliberați spațiul și forța de muncă. Zebra oferă o gamă variată de AMR care pot efectua sarcini diferite de manipulare a materialelor, cum ar fi transportul de coșuri, rafturi, cutii sau pachete.

Zebra Fetch100 Connect

Zebra Fetch100 Connect este o soluție de robot mobil autonom (AMR) care vă permite să transportați materiale în mod eficient și sigur în cadrul facilității dvs. Acest sistem inovator folosește un robot avansat care poate prelua și lăsa automat cărucioare FetchCart în orice locație din unitatea dvs. FetchCart sunt disponibile în trei dimensiuni și pot fi personalizate pentru a se potrivi cu diferite tipuri de sarcini. Zebra Fetch100 Connect este ușor de configurat și controlat prin dispozitive portabile sau prin programe automate.

Brosura

Zebra Fetch100 Roller

Zebra Fetch100 Roller este un robot mobil autonom (AMR) care optimizează eficiența în mediile cu conveyoare. Acesta are un design adaptabil și o navigație autonomă care îi permit să încarce și să descarce materiale fără intervenția umană. Zebra Fetch100 Roller poate transporta materii prime, produse în curs de lucru și produse finite între stații automate sau linii de asamblare, reducând astfel deșeurile și maximizând valoarea. Zebra Fetch100 Roller se încarcă automat la stații de andocare și are o viteză maximă de 1,75 m/s și o sarcină utilă maximă de 80 kg. Zebra Fetch100 Roller este controlat de software-ul cloud Symmetry de la Zebra, care oferă o gestionare completă a AMR-urilor și a fluxurilor de lucru automate.

Brosura

Zebra Fetch100 Shelf

Zebra Fetch100 Shelf este un robot mobil autonom care oferă transport de materiale în aproape orice facilitate, dispune de un ecran tactil prietenos cu utilizatorul și poate transporta o gamă largă de cutii, coșuri și pachete cu sistemul său de rafturi personalizabil. Zebra Fetch100 Shelf poate fi implementat în doar câteva ore, fără infrastructură suplimentară și cu o instruire minimă a asociaților, pentru a susține o varietate de fluxuri de lucru, cum ar fi cursele de repetate de materiale, livrarea la linia de producție, AS/RS la ambalare și reaprovizionare.

Brosura

Zebra Fetch100 Flex

Zebra Fetch100 Flex este o soluție de robot mobil autonom (AMR) care optimizează eficiența în centrele de preluare și livrare. Acesta are un design adaptabil și o navigație autonomă care îi permit să încarce și să descarce materiale fără intervenția umană. Zebra Fetch100 Flex poate fi configurat pentru a efectua sarcini de preluare și livrare într-o varietate de medii, cum ar fi depozitele de e-commerce, depozitele en-gros și depozitele de retail. Zebra Fetch100 Flex este ușor de configurat și controlat prin dispozitive portabile sau prin programe automate. 

Brosura

Zebra Fetch100 OEM Base

Zebra Fetch100 OEM Base este o soluție autonomă și versatilă pentru dezvoltarea de produse și soluții automate personalizate pentru o gamă largă de aplicații. Acest robot mobil colaborativ are o placă superioară modulară cu 73 de puncte de montare, o interfață laterală cu porturi Ethernet, USB și DisplayPort, și o baterie cu autonomie de 9 ore și încărcare automată. Zebra Fetch100 OEM Base folosește software-ul Zebra Symmetry™ pentru o mișcare precisă și sigură, și are senzori laser 2D și camere 3D pentru evitarea obstacolelor.

BrosuraSOLICITA OFERTA