Roboti Quicktron

75% mai mult spațiu de stocare, pregătirea comenzilor de 4 ori mai rapidă

QuickBin™ este o soluție brevetată de picking bin-to-person, good-to-person (GTP), care revoluționează operațiunile din depozit prin valorificarea automatizării prin roboți si aplicații software inteligente. Îmbunătățește eficiența, reduce costurile cu forța de muncă și accelerează livrările în centrele de distribuție, depozite sau centrele de e-commerce.

Soluția QuickBin™ utilizează roboți pentru a automatiza sarcini precum navigarea pe culoar, optimizarea stocării și transferul de bunuri către stațiile de lucru/operatori. Elimină nevoia operatorilor de a străbate culoarele, oferindu-le timp să se concentreze pe sarcinile cu adevărat importante. Cu tehnologii avansate de urmărire și identificare, actualizări de inventar în timp real și integrare perfectă cu sistemele de gestionare a depozitelor, QuickBin™ oferă vizibilitate și control îmbunătățite.

QuickBin™ utilizează două tipuri de roboți pentru stocarea optimizată și transferul fără probleme a mărfurilor între zona de depozitare și stațiile de lucru. Roboții de ridicare (C56) pot atinge până la 8,3 m și pot naviga dinamic pe culoare, depozitând, preluând și ridicând mărfuri în zona de depozitare, în timp ce roboții Mini Moving (M5) asigură transferul fără probleme a mărfurilor către și de la posturile de lucru de picking.

Operații robotizate flexibile

Ambii roboți sunt versatili, se pot adapta rapid la cereri în schimbare. Împărțirea sarcinilor între acești roboți sporește eficiența operațională.

Optimizarea stocării

Analizând tiparele de comenzi, sistemul nostru clasifică în mod inteligent bunurile în categoriile A (cerere mare), B (cerere medie) și C (cerere scăzută). Această abordare bazată pe date ne permite să poziționăm strategic bunurile, maximizând eficiența stocării.

Adaptabil la diferitele nevoi de debit

Stația de picking poate fi configurată cu unul sau două puncte de picking care lucrează simultan, maximizând astfel eficiența procesului de picking.

Componente cheie

Roboți

Rafturi

Stații de lucru

Sistem software inteligent

Maximizați eficiența stocării

Roboți de picking optimizați pentru stocare și preluare eficientă la raft!

Prin utilizarea roboților de picking la raft (C56) QuickBin™ veți profita de o densitate de stocare crescută și gestionarea optimizată a stocurilor. Designul inteligent cu șină dublă al lui C56 asigură utilizarea eficientă a spațiului vertical, în timp ce înălțimea sa impresionantă de 8.3m combinată cu designul optimizat oferă un control fara precedent asupra nivelurilor stocurilor si o acuratețe de 99,99%.

  • Depozitare de înaltă densitate: adâncime dublă + înălțime de 8.3m
  • Braț de ridicare: telescopic sau cu vacuum

Creșterea productivității cu sistemul goods-to-person (GTP) 

Noua generatie de roboți mini: Viteză în mișcare

Sistemul QuickBin permite transportul fără probleme al mărfurilor între zonele de depozitare si stațiile de lucru de picking, economisind timp prețios și eliminând nevoia operatorilor de a se deplasa prin depozit.. Roboții se succed în intervale de 1-2 secunde și fac o coadă în fața stațiilor de lucru, rezultând o reducere dramatică a timpului de călătorie, minimizând ineficiența și blocajele.

  • Viteza 2m/s
  • Design compact

Platformă software

Duceți performanța depozitului dvs. la următorul nivel

Platforma software inteligentă Quicktron cuprinde WES și RCS care lucrează în tandem pentru a eficientiza operațiunile din depozit. Puterea combinată a acestor sisteme permite întreprinderilor să răspundă cerințelor în evoluție ale depozitelor moderne cu eficiență și agilitate. Algoritmii AI asigură o mișcare a roboților fără întreruperi prin planificarea optimă a traseului și creează un mediu fără coliziuni pentru a maximiza eficiența traficului. Analizând istoricul comenzilor, sistemul optimizează plasarea raftului și a coșului pentru cererea viitoare, rafinează parametrii comenzii și grupează mărfurile aferente în comenzile de ieșire, rezultând rate ridicate de picking și performanță globală îmbunătățită a depozitului.SOLICITA OFERTA