Gestionarea etichetelor - BarTender

Eficiența organizației dvs. depinde de calitatea software-ului pe care îl utilizați pentru a proiecta și tipări etichete, coduri de bare, RFID și carduri.

Denumit cel mai bun software profesional pentru coduri de bare de către TopTenREVIEWS, software-ul BarTender de la Seagull Scientific permite oricui să creeze, să întrețină, să schimbe și să tipărească rapid și ușor toate aceste formate pe orice imprimantă cu un driver Windows.

Cele patru ediții ale BarTender acceptă o gamă largă de aplicații, de la medii mici, de sine stătătoare, la infrastructuri mari, automatizate, care sunt integrate cu aplicații ERP precum Oracle, SAP, IBM și altele. BarTender oferă, de asemenea, aplicații însoțitoare puternice pentru a gestiona securitatea sistemului, imprimarea în rețea, publicarea documentelor, înregistrarea lucrărilor de imprimare și multe altele.

Descărcați ediția gratuită BarTender Trial Edition și vedeți singur cum BarTender facilitează imprimarea etichetelor pentru mai multe companii din întreaga lume decât orice alt software.

Ești interesat de BarTender Cloud? Bartender Cloud oferă o soluție simplă, ușoară, sigură, puternică și de încredere, în format software ca serviciu (SaaS), pentru a ajuta organizațiile din întreaga lume să îndeplinească cerințele lor în continua dezvoltare privind imprimarea etichetelor industriale.SOLICITA OFERTA
Gestionarea etichetelor - BarTender
echipamente
viitorul afacerii tale