Noutati

Total Technologies® adaugă în protofoliu soluția de inventariere mijloace fixe by Evidei

Total Technologies<sup>®</sup> adaugă în protofoliu soluția de inventariere mijloace fixe by Evidei

Elimină semnificativ erorile umane cu soluția de inventariere EVIDEI!

Intrată în luna Septembrie în portofoliul Total Technologies®, urmare a unui research riguros, Evidei este o soluție rapidă de inventariere, scalabilă și precisă, rentabilă și ușor de utilizat.

Soluția EVIDEI este potrivită atat pentru companiile mici și mijlocii, dar și mari, de tip Enterprise. Poate funcționa ca o extensie a sistemului de informații existent, sau ca o soluție autonomă. Sunt disponibile:

  •  Aplicație desktop
  •  Aplicatie pentru terminalele mobile

Aplicația desktop – este concepută pentru echipamanetele ce rulează cu sistemul de operare Windows.

Puteți introduce și edita active/obiecte, puteți urmări diverse informații despre starea, clasificarea sau locația obiectelor, istoricul și toate modificările, împrumutarea obiectelor/bunurilor dvs. către terțe părți sau dovezi ale obiectelor împrumutate de la terțe părți.

Este disponibilă și monitorizarea accesoriilor, a furnizorilor și a numerelor de serie, împreună cu imagini, note și atașamente.

Aplicația pentru terminale mobile – este concepută pentru dispozitivele mobile care rulează cu sistemul de operare Android.

În comparație cu aplicația desktop, sarcina principală a aplicației mobile este efectuarea numărului de inventar oriunde în teren.

Soluția este foarte bine utilizată în tehnologia codurilor de bare și de asemenea în tehnologia RFID.

Permite căutarea prin active rapid și fără erori de factor uman. Fiecare obiect este marcat de o etichetă cu cod de bare unic, număr de inventar și numele acestuia.

• SCANEAZĂ • PRINTEAZĂ • INVENTARIAZĂ