Noutati

De la comerțul tradițional la cel online prin click & collect

De la comerțul tradițional la cel online prin click & collect

Comercianții cu amănuntul sunt familiarizați cu conceptul de click & collect, dar pe fondul crizei actuale globale de sănătate, aceștia au fost obligați să își închidă magazinele în întregime, mutându-și activitatea în mediul online, pentru siguranța cumpărătorilor și a angajaților.

În acest context, comportamentul consumatorului s-a schimbat, acesta s-a adaptat la noua viață, ceea ce a dus la o creștere accelerată a comerțului online, iar comercianții sunt în situația în care angajează pe o perioadă determinată de timp forță de muncă pentru a putea face față solicitărilor.

Lanțurile de retail, care comercializează produse alimentare au solicitări mari atât în mediul online, cât și în magazinul fizic, depunând eforturi mari de aprovizionare continuă la raft cu alimente. O creștere semnificativă o au și comercianții de produse electrocasnice și de curățare și igienizare a casei.

Total Technologies® vă oferă soluții rapide și eficiente de rezolvare a acestor creșteri rapide cu ajutorul următoarelor echipamente: Terminalul mobil CT40, Scanner-ul Xenon XP 1952g, Imprimanta mobilă RP4e și Soluția Honeywell Voice SRX SL. Aceste echipamente sunt ușor de utilizat și integrat cu sistemele de software propri, astfel Terminalul mobil CT40 te ajută la transmiterea informațiilor din magazine rapid și sigur, iar dacă acestuia îi adăugați și casca Voice SRX XL, atunci lucrătorul va avea mâinile libere pentru a lucra mai ușor.

Soluția ideală pentru livrarea comenzilor este terminalul mobil CT40 împreună cu imprimanta mobilă RP4e, astfel livratorul va putea scoate pe loc chitanța pentru cumpărător fără a pierde timp,  devenind mult mai eficient.

În depozit se poate utiliza atât cititorul Xenon XP 1952g fără fir și cu rezistență mare la medii de lucru dificile, cât și soluția Honeywell Voice care oferă libertatea utilizării ambelor mâini, aceasta având o acuratețe în transmiterea datelor de 99,98%.