Noutati

Transformă performanța forței de muncă și furnizează rezultate superioare în automotive

Transformă performanța forței de muncă și furnizează rezultate superioare în automotive

Total Technologies îți oferă soluțiile ideale, de la inspecția liniei de asamblare până la distribuția pieselor aftermarket, soluțiile de flux de lucru integrate de la Honeywell, care conduc la productivitate, scăderea timpului de execuție și rezultate de precizie.

Alegerea unei soluții complete, hardware, software, voice și servicii (imprimante, cititoare coduri de bare, terminale, service, etc), vă oferă eficiența maximă a angajaților, exactitate, productivitatea fluxului de lucru și scăderea costurilor de operare, astfel o să furnizați servicii de calitate clienților dvs.

Soluția recomandată de către Total Technologies, pentru industria de automotive, este soluția Honeywell Voice, aceasta oferă libertatea lucrătorilor de aș folosi ambele mâini ceea ce este ideal atunci când se face o revizie la un automobile sau alte verificări. Angajatul primește comenzile de execuție în cască, iar după rezolvarea lor acesta trebuie să le confirme pentru a trece la pasul următor. Toate acestea ajută la rapiditatea execuției și la o acuratețe a datelor de 99,98%.