Noutati

Total Technologies® și I.O.S. Software Solutions își unesc forțele

Total Technologies<sup>®</sup> și I.O.S. Software Solutions își unesc forțele

Total Technologies  anunță colaborarea cu I.O.S. Software Solutions, companie cu o vastă experiență în integrarea soluțiilor de rețea, comunicații, compute&stocare, cyber-security si back-up.

Parteneriatul se bazează pe inovațiile strategice comune existente care ajută clienții să atingă obiectivele de eficiență și sustenabilitate cu procese digitale avansate în centre de distribuție, depozite sau retail.  Prin competențe si experiență acumulată, prin implementările de-a lungul timpului la clienții din zona de servicii esențiale pentru banking, retail, manufacturing, food and beverages sau servicii publice, I.O.S. Software Solutions completează soluțiile oferite de Total Technologies, beneficiarul final având privilegiul de a contacta un singur integrator.

‘’Colaborarea cu Total Technologies reprezintă, fără îndoială, o vizibilitate accelerată a portofoliului IOS Software Solutions pe piața din România, a  expertizei noastre și competenței companiei. Țintim la o scalare a cifrei de afaceri in următorii 3 ani, precum și la creștere a portofoliului de soluții și servicii ’’, a menționat Răzvan Velican, director executiv IOSS.

Despre IOSS (www.ioss.ro) :   Înființată în 2006, IOS Software Solutions este un integrator de soluții si servicii IT pentru furnizori precum Cisco, CheckPoint, Google, Microsoft, Fortinet, Allied Telsis, Bitdefender, Dell, HPE, Veeam,  oferă  consultanță IT&C, implementează soluții personalizate și oferă  suport tehnic 24×7.

Despre TT (www.totaltech.ro): Companie românească de software și consultanță în tehnologia informației, Total Technologies  ajută o gamă largă de industrii și paliere – producție, logistică, industria farmaceutică, retail, transport sau curierat- să devină mai conectate, pentru a face lumea noastră mai inteligentă, mai sigură și mai durabilă.  

La a 30-a aniversare, Total Technologies  rămâne pasionată de a crea valori superioare clienților, oamenilor și societății, furnizând soluții digitale complete, scalabile și customizabile, pentru a face job-urile solicitante și repetitive mai ușoare. Investind constant în cercetare și dezvoltare, Total Technologies este preocupată de atragerea permanentă de resurse și parteneri. Azi, Total Technologies este Platinum Performance Partner Honeywell (Productivity Solutions) în Romania, fiind cel mai important partener din Europa de Est si top 3 parteneri din Europa, precum și Singurul Centru Service Autorizat – Elite din Europa (singura companie autorizată sa diagnosticheze si să repare toate echipamentele Honeywell, ce au înglobată platforma Mobility Edge, în maxim 2/5 zile (Bronze version/Gold version).