Noutati

Total Technologies®- prezent la I&M World – Echipamente și Soluții inteligente pentru afaceri de succes!

Total Technologies<sup>®</sup>- prezent la I&M World – Echipamente și Soluții inteligente pentru afaceri de succes!

Total Technologies® este o companie IT cu o experiență de peste 25 de ani, specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, RFID și  VOCE în aplicații de colectare și prelucrare automată a datelor, soluții mobile și fixe de printare.

Total Technologies® este partener Platinum Honeywell în România și singurul centru de service autorizat  pentru echipamente de colectare automată a datelor și a imprimantelor de coduri de bare.

Total Technologies® îți pune la dispoziție unele dintre cele mai noi soluții de optimizare a proceselor de business, creșterea productivității,  oferind în același timp acuratețea datelor transmise.

Una dintre cele mai noi soluții o reprezintă tehnologia VOCOLLECT by Honeywell, aceasta oferă trei beneficii majore: creșterea productivității, acuratețea datelor și reducerea costurilor. Soluția VOCOLLECT este prezentă deja în peste 60 de țări, în procesele din centrele de distribuție, având peste 1 milion de utilizatori la nivel global.

Connected Freight este o altă soluție prezentă în cadrul evenimentului, aceasta este un sistem de monitorizare ce colectează și analizează  informații în mod continuu și oferă alerte cu privire la starea mărfii. Senzorii integrați pot monitoriza: șocurile,  umiditatea, luminozitatea, temperatura și locația mărfurilor. Aveți acces la toate aceste informații la nivel de colet pe toată durata transportului în timp real, oferind astfel o vizibilitate  a întregului lanț de aprovizionare atât pentru dvs., cât și pentru clienți.

Anunțul Microsoft cu privire la faptul că nu va mai oferi suport pentru sistemul de operare Windows CE și Windows Embedded Handheld face ca trecerea la sistemul de operare Android să fie o provocare în era tehnologiei, astfel Honeywell a creeat platforma Mobility Edge care pornește de la hardware și continuă cu partea de software bazându-se pe trei piloni principali: accelerarea deployment-urilor, optimizarea performanței și extinderea ciclului de viață al echipamentelor.

Clienții beneficiază de suport pentru echipamentele construite pe platforma Mobility Edge pe o perioadă de până la 8 ani.

Total Technologies® vine în sprijinul business-ului partenerilor săi oferind consultanță gratuită în alegerea echipamentelor și soluțiilor potrivite.

Vrei sa fii la curent cu noutățile din IT? Atunci te așteptăm la standul Total Technologies®, din cadrul evenimentului I&M World ce are loc la Romexpo în perioada 3-4 Octombire, să stai de vorbă cu specialiștii în domeniu, pentru a afla mai multe detalii și pentru a vedea soluțiile de eficientizare a afacerii tale.