Noutati

Digitalizarea, pariul celor curajoşi în perioada pandemiei

Digitalizarea, pariul celor curajoşi în perioada pandemiei

Cea mai mare companie de curierat din România, FAN Courier, a implementat prin Total Technologies noile soluții inovative ale producătorului internațional Honeywell ca răspuns la provocarile majore apărute în procesul de livrare. Cele peste 5000 de terminale mobile robuste Honeywell CT60 si EDA51, bazate pe sistem de operare Android și software-ul de performanță bazat pe tehnologia cloud, vor permite companiei FAN Courier să maximizeze viteza, securitatea și precizia serviciilor oferite.

BUCUREȘTI, România, 22 februarie 2021 - Pe măsură ce comerțul online ia amploare, companiile de logistică și curierat din toată România, se confruntă cu o cerere fără precedent.

Ca răspuns, FAN Courier, cea mai mare companie de curierat din România, a introdus în lanțul logistic peste 5.000 de terminale mobile de la compania globală de tehnologie Honeywell (NYSE: HON) către șoferii de livrare și operatorii de depozite din întreaga țară, ca parte a unui proiect de modernizare a operațiunilor sale.

Pentru dinamizarea digitalizării companiei, FAN Courier a decis folosirea software-ulului Honeywell Operational Intelligence Professional, o platformă software cloud, care permite gestiunea noilor dispozitive de la distanță, ajută la reducerea timpului de nefuncționare  si oferă clienților servicii fiabile.

Noile dispozitive combină rezistența unui terminal mobil tradițional cu design-ul unui telefon mobil, astfel instruirea utilizatorilor este mai rapidă și timpul de adaptare cu ele mai scurt.  Ambele terminale Honeywell CT60 și Honeywell EDA51 rulează pe sistemul de operare Android și sunt, de asemenea, centralizate și gestionate cu ajutorul platformei Honeywell’s Operational Intelligence. CT60 este construit pe platforma Mobility Edge Honeywell, singura platformă care garantează compatibilitatea cu sistemul de operare Android R. Astfel, departamentele de IT își pot maximiza investițiile în dezvoltarea de soluții și certificarea software pe mai multe tipuri de terminale mobile.

FAN Courier a ales Total Technologies, consultant în tehnologia informației și inovației pentru a furniza soluțiile Honeywell, extinzând istoria de 14 ani de colaborare între cele două companii. FAN Courier a evaluat trei clase de dispozitive robuste, de la patru producători, înainte de a selecta pachetul Honeywell - Total Technologies, pentru a oferi șoferilor săi un timp maxim de funcționare și productivitate în domeniu.

FAN Courier este compania cu cea mai rapida adaptare la digitalizare, ‘’first dancer’’ in tehnologie, a afirmat Giani Iancu, Director Executiv Total Technologies.

Referitor la acest proiect, Daniela Catrinoiu, CIO la FAN Courier, a declarat: „În aceste vremuri fără precedent și provocatoare, FAN Courier adoptă cea mai recentă tehnologie pentru a menține comerțul online din România în mișcare. Avem un parteneriat de lungă durată cu Total Technologies si Honeywell în ceea ce privește inovația, care ne ajută să oferim servicii de calitate. Prin această ultimă investiție vom putea oferi clienților noștri servicii suplimentare, pentru a le face viața de zi cu zi mai ușoară.”

„Prin această investiție în ultimele noastre terminale mobile și software-ul Operațional Intelligence, FAN Courier arată că este pregătit să reacționeze rapid și să depășească limitele atunci când vine vorba de tehnologie, pentru a-și ajuta clienții să se adapteze la acest mediu în schimbare rapidă”, a adăugat Ronald Binkofski, președinte Europa Centrală și de Est, Honeywell.

Investiția FAN Courier în ultima inovație de la Honeywell reflectă modul în care transformarea digitală poate debloca o nouă valoare pentru sectorul logistic și are chiar potențialul de a crea noi oportunități de diversificare și fluxuri de venituri suplimentare interesante pentru companiile din sector.

FAN Courier s-a bazat pe tehnologiile Honeywell în toate operațiunile sale de mai bine de un deceniu, având suport de cea mai înaltă clasă, din partea Total Technologies. Pe lângă terminalele mobile, FAN Courier folosește și imprimantele portabile Honeywell pentru tipărirea chitanțelor și soluția de voce care sprijină operațiunile hands-free în cadrul echipelor logistice.

Despre Honeywell

Honeywell (www.honeywell.com ) este o companie de tehnologie Fortune 100 care oferă soluții specifice industriei. Honeywell Safety and Productivity Solutions (SPS) oferă produse, software și soluții conectate care îmbunătățesc productivitatea, siguranța la locul de muncă și performanța activelor pentru clienți din întreaga lume.

Despre FAN CourierOriunde, cu plăcere”

FAN Courier este cea mai importantă companie de curierat din România din 2006 și continuă să fie un partener de încredere al tuturor celor care aleg serviciile sale, cu aceeași pasiune și dedicare pentru fiecare livrare.

Despre Total TechnologiesPăstrați-vă afacerea conectată la viitor”

Total Technologies®, cu peste 28 de ani de experiență pe piața solutiilor IT, este numită de mulți experți „o companie a viitorului”, specializată în integrarea colectării automate de date, tehnologiei Honeywell Voice, RFID și Roboților Autonomi Mobili (AMR). Soluțiile digitale complete de colectare și procesare integrate în diferite industrii: retail, curierat, logistică, producție, distribuție, depozit, FMCG, sănătate.

Printre aprecierile din ultimii ani, în ceea ce privește soluțiile digitale inovatoare oferite de Total Technologies pentru mediile de afaceri:

  • Total Technologies® a obținut premiul pentru SUPPLY-CHAIN ​​INNOVATION 2018 pentru soluția Honeywell Voice, în cadrul evenimentului EXPO Transit 2018.
  • Total Technologies® a obținut premiul pentru SUPPLY-CHAIN ​​INNOVATION ​​2019 pentru soluția FETCH ROBOTICS, în cadrul evenimentului EXPO Transit 2019.

Pentru mai multe știri și informații despre Total Technologies, vă rugăm să vizitați www.totaltech.ro.