Noutati

Total Technologies® Partener Oficial Fetch Robotics- Roboții autonomi în centrele de distribuție!

Total Technologies<sup>®</sup> Partener Oficial Fetch Robotics- Roboții autonomi în centrele de distribuție!

Începând cu 1 Martie 2019, Total Technologies® a devenit partener oficial  Fetch Robotics în România și Moldova, oferind centrelor de distribuție roboți mobili autonomi care  ajută la eficientizarea volumelor mari de activități în depozit.

Parteneriatul oficial cu Fetch Robotics, atât în România, cât și în Moldova, permite clienților Total Technologies® să crească productivitatea și eficiența muncii în depozite prin implementarea roboților mobili autonomi. Aceștia vor lucra atât separat dar și colaborativ cu oamenii fără a se încurca, ajutându-i cu transportul cutiilor sau paleților în interiorul depozitelor.

Total Technologies® își mărește gama de soluții digitale oferită clienților prin intermediul acestei colaborări, punând la dispoziția acestora o varietate de echipamente și soluții adaptabile  nevoilor de automatizare a proceselor în centrele de distribuție (soluții voce, RFID, roboți, echipamente industriale diverse).

Fetch Robotics are un portofoliu de roboți mobili autonomi (AMR-uri) care utilizează o combinație de camere LIDAR și 3D pentru a naviga în depozite în siguranță și cu precizie; dacă aceștia întâlnesc un obstacol atunci își ajustează ruta în timp real pentru a nu intra în coeziune. AMR-urile preiau sarcinile repetitive de depozitare care ar putea necesita un timp mare de parcurgere a distanței dintre locații. Robotii au o autonomie de aproximativ 8-10 ore.

În prezent, Total Technologies® este partener oficial Platinum Honeywell în Romania și Centru de Service Autorizat și are o experiență de peste 27 ani în piața IT.