Noutati

FarEye – platforma ideală pentru curieri

FarEye – platforma ideală pentru curieri

FarEye este o soluție dezvoltată special pentru segmentul de curierat. Platforma de livrare FarEye, all-in-one, care nu necesită cunoștințe de programare vă oferă posibilitatea de customizare, vizibilitate în timp real, accesul la experiențele clienților și gestionarea proceselor de afaceri; toate acestea pentru a vă asigura că toate livrările sunt executate corect, precis și la timp, începând din momentul în care s-a finalizat comanda, pâna când produsele ajung la ușa clientului.

Deseori managementul logistic se dovedește a nu fi an easy job. Dar ce este managementul logistic?

Managementul logistic include mai multe procese care asigură circulația fără întreruperi a mărfurilor, coletelor, materiilor prime, stocurilor și pachetelor de la punctul de origine până la clienții finali. Aceste procese pot fi atât automatizate, cât și manuale, în funcție de maturitatea digitală a unei companiii. Un managementul logistic modern și eficient, înarmat cu tehnologii inovatoare  oferă companiilor oportunitatea să descopere noi fluxuri de venituri, să sporească profitabilitatea și să genereze experiențe încântătoare pentru clienți. Soluția FarEye poate fi aliatul dumneavoastră de încredere pe drumul către un management eficient.  

"Last Mile" este cel mai complex proces de livrare; este greu de orchestrat și este scump. Consumatorii își doresc atât bunurile, cât și o experiență de consum fantastică. Doar o experiența negativă și este posibil să nu primiți o a doua șansă.

85% dintre consumatori nu vor mai face cumpărături de la un comerciant din cauza experiențelor slabe de livrare. Acesta este un număr prea mare pentru a risca să-i dezamăgești. Din fericire,acum există ajutor -  Soluția FarEye!

Livrări mai bune -> afacere prosperă

Astăzi lumea este mai conectată ca oricând iar așteptările consumatorilor sunt într-o continuă creștere. Lanțurile de aprovizionare nu mai sunt locale, au devenit globale, iar  întreruperile de livrare au devenit deja normalitate. În ciuda acestui fapt, trebuie să vă serviți clienții și să vă dezvoltați afacerea. Întrebarea este “ Cum faceți asta?” Companiile nu pot planifica fiecare criză globală sau întrerupere a afacerii care poate apărea, dar pot fi pregătite să răspundă crizelor și să se asigure că în pofida vicisitudinilor, produsele ajung în mâinile clienților lor. De aceea aveți nevoie de o soluție moderna care se poate adapta la cerințele actuale ale pieței și care se extinde pe măsură ce afacerea dumneavoastră crește.

Transformă experiența de livrare a clientului  în avantajul tău competitiv

Platforma FarEye oferă companiilor de curierat agilitatea, flexibilitatea și scalabilitatea necesare pentru a îndeplini cerințele afacerilor din contextul actual, pentru a putea adera la măsuri de sustenabilitate și pentru a aborda eventualele provocari cu încredere. Tehnologia FarEye oferă transparență și adaptabilitate pentru a simplifica procesele „Last Mile, livrând de fiecare dată pachetele la timp.

Nivel de satisfacție ridicat pentru clienți

Soluțiile inovatoare pot accelera succesul afacerii dumneavoastră. Platforma noastră de logistica  livrarii bazată pe cloud găzduiește cele mai sofisticate modele de afaceri și creează oportunități de creștere a satisfacției clienților la fiecare interacțiune.

De ce FarEye?

 • Prioritizează agilitatea și adaptabilitatea;
 • Configurați, nu programati. Motorul unic BPM FarEye oferă un set complet de instrumente pentru a crea și a testa cu ușurință oferte noi și diferențiate, rapid și rentabil, cu viteza și eficiența necesare pentru a aborda comportamentele dinamice de cumpărare ale consumatorilor;
 • Simplifică traseul de livrare;
 • Vă ajută să luați decizii de afaceri mai rapide;
 • Va ajută să creați noi modele de livrare;
 • Creșteți rețeaua - > creșteți afacerea;
 • Operațiuni durabile;

 

O experiență bună de livrare prin e-commerce este o adevărată magie: se plasează o comandă de oriunde și într-o perioadă scurtă de timp comanda ajunge la ușa clienților. Dar, din nefericire pentru multe companii de curierat, nu este cazul. Din varii motive nu reușesc să ajungă la această performanță. Miza este satisfacția clienților, și este mare. Astfel, dacă livrați cu întârziere pierdeți oportunitati, iar la rândul lor retailerii vor pierde și ei clienți și loialitatea brandului lor.

Așadar, cum reușesc companiile de curierat?

 • Oferă o experiență coerentă de la comandă până la livrare;
 • Utilizează Business Process Management (BPM) pentru a crea oferte care reflectă comportamentele dinamice de cumpărare ale consumatorilor și viteza de livrare;
 • Îmbunătățesc continuu impactul asupra mediului în urma livrărilor;
 • Printr-un management logistic eficient susținut de tehnologii moderne sau instrumente digitale.

Creșterea cererii pentru livrări online, cicluri de livrare mai scurte, concurență în creștere, scăderea marjelor și asigurarea unui serviciu mai bun pentru clienți reprezintă motoarele majore care împing companiile de curierat să-și eficientizeze operațiunile. Și dumneavoastră puteți obține toate aceste avantaje care vă ajuta să ajungeti la performanță, prin intermediul soluției FarEye. Pentru mai multe detalii nu ezitați să apelați la consultanții noștri, care vă stau întotdeauna la dispoziție,  tel +40 372 317 714.

 Articol publicat de Daniela Popa